Ciolacu: Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșăvie. Îi cer președintelui Iohannis să intervină rapid

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, atrage atenția că premierul Florin Cîțu „se pregătește să mai facă o mare mârșăvie”, și îi solicită președintelui Klaus Iohannis „să intervină rapid”.

„Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL! Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîțu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria!
De aceea, îl somez public să renunțe! În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieți”, a scris Ciolacu, pe pagina de facebook.

Totodată, liderul PSD îi cere președintelui Iohannis să intervină.

Distribuie prietenilor

„Îi cer și președintelui Iohannis să intervină rapid pentru a opri o asemenea ticăloșie! Altfel, se va trezi cu aleșii PSD din țară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porțile Palatului Cotroceni”, atenționează Ciolacu.

AMPress