• Home
  • Știri
  • Ciolacu, despre Iohannis la NATO: Un lucru foarte important. „Nicio paralelă cu alegerile prezidențiale în septembrie”

Ciolacu, despre Iohannis la NATO: Un lucru foarte important. „Nicio paralelă cu alegerile prezidențiale în septembrie”

marcel ciolacu 2 1

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că „nu există nicio paralelă” între devansarea alegerilor prezidențiale și o eventuală candidatură a președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO.

Scrutinul pentru alegerea președintelui a fost mutat cu două luni înainte pentru că luna decembrie este „una dintre cele mai încărcate”, spune premierul.

`Nu există nicio paralelă între eventuala candidatură a domnului președinte Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în coaliție a se desfășura în luna septembrie. Repet, luna decembrie este una dintre cele mai încărcate luni. Este și închiderea unui exercițiu financiar și este cea mai activă perioadă în Parlamentul României, pentru că trebuie să vii cu cea mai importantă lege, legea bugetului de stat. Nu ne permitem ca anul viitor să intrăm și să nu avem legea bugetului~, a spus Ciolacu, potrivit gandul.ro.

În decembrie, mai rămân doar alegerile generale care „vor defini viitoarea conducere a Parlamentului României și a Guvernului României”.

Parteneri