AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciolacu, la INDAGRA: Vreau să îi asigur pe toți fermierii din România că, atâta vreme cât vom fi la guvernare, vom continua să îi susținem

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat miercuri la ceremonia de deschidere a INDAGRA și INDAGRA FOODS, context în care a dat asigurări că fermierii din România vor fi susținuți în continuare.

„Așa cum ați văzut deja, partidul pe care îl reprezint a pus în centrul programului său de guvernare politicile dedicate agriculturii și dezvoltării rurale, sprijinirii fermierilor și susținerii producției românești. În viziunea noastră, sprijin pentru producția românească a însemnat sprijin pentru investiții, plăți la timp pentru fermieri și programe de susținere pentru toate sectoarele din domeniul agriculturii. De aceea, am alocat peste 500 de milioane de euro din bugetul național programelor de sprijin din toate sectoarele, iar rezultatele încep să se vadă”, a declarat liderul PSD, potrivit b1tv.ro.

Marcel Ciolacu susține că fructele și legumele românești sunt mai prezente pe mesele românilor.

„În pofida unui an extrem de greu, marcat de războiul din Ucraina, de criza energetică și de secetă, producția de grâu este dublă față de necesarul de consum al României. Totodată, fructele și legumele românești sunt mult mai prezente pe mesele românilor, iar acesta este meritul fermierilor români, care în ciuda tuturor acestor greutăți au continuat să acceseze programele de sprijin și să lucreze pământul”, a adăugat el.

„Vreau să îi asigur pe toți fermierii din România că, atâta vreme cât vom fi la guvernare, vom continua să îi susținem. Știm dificultățile legate de costurile de producție și știm că majorarea prețurilor la energie afectează toate ramurile agricole, dar prin parteneriatul pe care îl avem cu fermierii ne-am propus tocmai depășirea acestor obstacole”, a precizat social-democratul.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!