• Home
  • Știri
  • Ciolacu: Nu mă sperie nimic! Vreau ca toată lumea să aibă încredere că România nu este o putere de neglijat în Europa

Ciolacu: Nu mă sperie nimic! Vreau ca toată lumea să aibă încredere că România nu este o putere de neglijat în Europa

ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, face un bilanț, pe pagina de facebook, în care arată că anul 2022 a fost unul greu, dar social-democrații s-au străduit să răspundă tuturor provocărilor. „Am luat măsuri pentru ca românii și economia să reziste în fața amenințărilor”, spune Ciolacu.

„2022 a fost un an greu, dar în fiecare clipă ne-am străduit să răspundem tuturor provocărilor.
Am făcut hotărâți pasul în față și ne-am asumat o guvernare complicată pentru a găsi și aplica, din prima linie, soluțiile la problemele cu care românii s-au confruntat.
A fost un lucru normal pentru că, în aceste vremuri grele, cele mai mari așteptări ale românilor se îndreptau către cel mai mare partid, către forța politică care a luptat întotdeauna pentru cei mulți, pentru familiile cu copii, pentru pensionari și pentru firmele românești.

Am luat măsuri pentru ca românii și economia să reziste în fața amenințărilor. Mai mult, suntem hotărâți să continuăm să sprijinim România pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă ca o națiune puternică și unită.
Românii și-au demonstrat hotărârea pe tot parcursul acestui an. Este timpul ca și guvernul nostru să-și demonstreze în 2023 determinarea astfel încât viețile oamenilor pe care îi servim să devină mai bune!

Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive. Este rolul meu și al celorlalți lideri politici să găsim soluții rapide la toate evenimentele neprevăzute care vor apărea. Împreună, dând dovadă de inteligență și maturitate politică, putem transforma România într-un lider regional capabil să atragă investițiile mari care se vor reîntoarce în Europa. Vom fi atenți la evoluția economiei și vom fi pregătiți să luăm toate măsurile necesare dacă lucrurile vor evolua defavorabil, pentru ca efectele negative să fie cât mai mici pentru români și firmele românești.

Trebuie să creăm toate condițiile pentru ca agricultura să performeze, deoarece perioada complicată se prelungește și resursele alimentare vor fi o problemă pentru multe regiuni ale lumii.
Trebuie să ne asigurăm că vom lua toate măsurile posibile pentru ca seniorii României și oamenii care muncesc din greu să aibă un trai decent și să primească respectul cuvenit.
Este datoria noastră să găsim o modalitate de lucru eficientă pentru atragerea fondurilor europene alocate, astfel încât aceste fluxuri financiare să intre și să crească economia românească.
Da, nu mă sperie nimic! Sunt plin de speranță ca vom reuși și vreau ca toată lumea să aibă încredere că România nu este o putere de neglijat în Europa”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe pagina de facebook.

Parteneri