A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ciolacu vrea alianță cu Ponta. Lia Olguța, nu: ”Ca să tropaie pe lânga elefant, purecele trebuie sa fie chemat.”..

1 90

Între liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și Lia Olguța Vasilescu, cea care visează din nou primăria Craiovei, sunt diferențe de opinie legate de Victor Ponta. Ciolacu ar vrea o alianță pe termen lung cu  ProRomânia, în schimb ”baroneasa Băniei” îl consideră pe fostul lider  al partidului ei un ”purece”.

„Ponta spune ca nu se aliază cu noi la Craiova. Pai cine l-a invitat la vreo alianta? Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat… Cum as putea sa ma aliez cu unul din gasca paraditorilor care faceau dosare nevinovatilor, pentru ca nu le convenea ca au crescut prea mult in sondaje si puneau prea multe intrebari securistilor care conduceau partidul? #marslacotetpotaie“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Aurelia Apostol, AMPress

 

loading...
1 Comentariu
  1. Miroslav spune

    Dragi romani nu va luati dupa LOV, ea mereu a fost impotriva tuturor. LOV a uitat ca la Craiova, in 2012 se gudura pe langa domnul Ponta si-l lauda de toate si in toate. Dl Ponta a propus-o candidat la primaria Craiovei! Iar acum sa-ti bati joc si sa-l urasti de moarte pe acel care ti-a intins o mana, te-a protejat si te-a pus in functii mari, nu este cavaleresc, ci mai degraba muieresc. Si poetul nepereche, Mihai Eminescu era considerat de unii, ca fiind vulgar , dusman etc…Eminescu le-a dat urmatorul raspuns; …eu nu ma supar de loc de modul cum se reflecta persoana mea in ochii d-tale, caci de la asa oglinda nici nu ma pot astepta la alt reflex ! Asa si Dl. Ponta nu poate sa se astepte la vre-o recunostinta din partea LOV. Fiind si caratista da cu maciuca tot in cel care i-a dat o paine. ” Si cand propria ta viata singur n-o stii pe de rost, O sa-si bata altii capul s-o patrunza cum a fost? Poate o sa-si bata capul COLONEII s-o aduca pe LOV , la bara pentru a da socoteala cu pensiile rezervistilor!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More