• Home
  • Știri
  • Ciolacu: Sunt 16.000 de ordonatori de credite în România. Nu îţi e ruşine să mai stai cu mâna întinsă de la mine, statul român, să îţi dau şi voucher de vacanţă?

Ciolacu: Sunt 16.000 de ordonatori de credite în România. Nu îţi e ruşine să mai stai cu mâna întinsă de la mine, statul român, să îţi dau şi voucher de vacanţă?

ciolacu 1 2

România are cei mai mulţi ordonatori de credite din lume, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la România TV. El a mai spus că reforma sistemului bugetar nu va duce la închiderea unor teatre sau biblioteci, ci va fi redus numărul de şefi din instituţii.

”Dacă ai venituri ce depăşesc preşedintele ţării şi tu eşti bugetar, păi nu îţi e ruşine să mai stai cu mâna întinsă de la mine, statul român, să îţi dau şi voucher de vacanţă? Şi pacheţel când mergi la serviciu? Ţi-am dat şofer, ţi-am dat secretară, ai tot, eşti director. Dar nu e cam mult? (…) „Dacă ai venituri ce le depăşesc pe ale preşedintelui ţării, nu îţi e ruşine să stai cu mâna întinsă?~, a spus Ciolacu, potrivit stiri.tvr.ro.

”16.000 de ordonatori de credite în România. Nu se poate să ai 10 oameni şi să fii ordonator de credite. Nu mai poate continua România în acest fel. (…) Nu desfiinţează nimeni niciun teatru, am văzut tot felul de ştiri că se desfiinţează bibliotecile. Nu poate fiecare bibliotecă dacă are 12 angajaţi să fie ordonator de credite. Cuplaţi-vă sub un singur director general care e ordonator de credite! (…) Sunt sectoare neacoperite. Nu mai poate statul să susţină”, a adăugat premierul.

Parteneri