AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciolacu vrea o dezbatere televizată între Gabriela Firea și Nicușor Dan: Să spună fiecare ce a făcut în patru ani de zile

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit despre alegerile pentru Primăria Capitalei, miercuri, într-o conferință de presă la Buzău, și a spus că și-ar dori o dezbatere televizată între actualul primar general, Nicușor Dan, și contracandidata sa social-democrată, fostul primar Gabriela Firea.

Întrebat despre alegerile pentru Primăria Capitalei, președintele PSD a sugerat că bucureștenii sunt cei care vor decide, indiferent de calculele din spațiul public: „Împărțim voturile, câte sunt la domnul Piedone, câte sunt la doamna Firea, cele de la Nicușor nu vin niciodată la Piedone, dar e posibil să se ducă la Firea… Haideți să lăsăm bucureștenii! Eu vă spun că doamna Gabriela Firea va câștiga alegerile, cu domnul Piedone, fără domnul Piedone, cu Nicușor, fără Nicușor”.

„Ce mi-aș dori, mi-aș dori să o văd pe doamna Firea împreună cu domnul Nicușor, doamna Firea să spună ce a făcut dânsa în patru ani de zile și domnul Nicușor să spună el ce a făcut patru ani de zile”, a subliniat Marcel Ciolacu, potrivit b1tv.ro.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!