AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Sebastian Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: De cine le este frică nu vor scăpa

Candidatul PNL la Primăria Generală, Sebastian Burduja, a anunţat că va depune plângere penală, după ce i s-au vandalizat panourile electorale în Capitală. El spune că sunt camere de supraveghere în zonă care au surprins făptuitorii, iar tragerea lor la răspundere penală este doar o chestiune de timp.

„De cine le este frică nu vor scăpa. Un bucureștean revoltat mi-a trimis aceste poze. Dincolo de actul de vandalism de prost gust, e un semn bun că deranjăm. Deranjăm pentru că alegem să spunem mereu adevărul. Deranjăm pentru că vorbim pe cifre, argumente și soluții. Deranjăm pentru că cerem dezbateri, din respect pentru bucureșteni.

Nu credeam că, în Bucureștiul anului 2024, voi mai vedea afișe electorale rupte, pline cu înjurături și semne obscene, care nu fac cinste nici competiției electorale democratice, nici așteptărilor pe care bucureștenii le au de la politicienii lor.

Am formulat o plângere penală pentru infracțiunea de distrugere, pe care o voi depune la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorul 1 București. Camerele de supraveghere din zonă au surprins făptuitorii, astfel că tragerea lor la răspundere penală este doar o chestiune de timp.
Am cerut o campanie electorală corectă pentru bucureșteni. Am cerut echipei de campanie respect față de toți ceilalți contracandidați. Am cerut și cer un București CIVILIZAT.

Indiferent cât vom deranja pe unii și pe alții, mesajul va rămâne același: SCHIMBĂM BUCUREȘTIUL”, a scris Burduja, pe pagina de facebook.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!