• Home
  • Prima
  • Cioloş, despre eliminarea pensiilor speciale: Începem cu pensiile parlamentarilor şi primarilor

Cioloş, despre eliminarea pensiilor speciale: Începem cu pensiile parlamentarilor şi primarilor

ciolos cu masca

Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat că pensiile speciale ale parlamentarilor şi cele ale primarilor vor fi primele care vor dispărea, un proiect de lege în acest sens urmând să fie depus în Parlament. De asemenea, Cioloş a declarat că în România, pensiile ar trebui să fie proporţionale cu contribuţia.

”Începem cu pensiile parlamentarilor şi primarilor, care sunt cel mai uşor de eliminat. În Parlament suntem în curs de a construi majoritatea necesară. Punem aceste proiecte pe ordinea de zi şi cred că într-o perioadă scurtă, în câteva săptămâni cred că pot să ajungă aceste proiecte pe ordinea de zi şi pensiile speciale vor dispărea la parlamentari şi primari. Apoi urmează să vedem celelalte, unde trebuie să ne uităm mai atent ca să nu fim în situaţia de a face doar populisme cum au făcut alţii înaintea noastră, când s-au lăudat că dispar pensiile, dar ne-am trezit la Curtea Constituţională cu tot felul de contestaţii”, a declarat Dacian Cioloş, duminică, la Prima TV, potrivit news.ro.

Întrebat ce părere au colegii de alianţă de la PNL despre acest proiect, Cioloş a arătat că este un obiectiv politic asumat de USR PLUS.

Mai mult aici

Parteneri