AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cioloș, despre varianta Cîțu premier: E o glumă. Să terminăm cu lucrurile astea

Președintele USR, Dacian Cioloș, a declarat joi, la Digi24, că PNL trebuie să aleagă și că USR va intra la negocieri doar după ce liberalii vor spune foarte clar că vor refacerea coaliției. Întrebat dacă ar accepta o variantă cu Florin Cîțu premier, Cioloș a răspuns: “Asta e o glumă. Să încheiem acest subiect”

“PNL are ce întâlniri vrea, nu asta e problema noastră. Noi vrem să știm cât mai repede ce decide. Discuții tot au, se tot plimbă dintr-o parte în altă, e important că PNL să își asume o decizie foarte clară, ei știu care sunt așteptările noastre.
PNL trebuie să aleagă, USR a fost foarte clar în așteptări – reforme, buget clar și realist și un mod de funcționare a coaliției foarte clar definit.
Vom intră la negocieri doar după ce PNL va fi foarte clar că vrea refacerea coaliției. Câtă vreme ezită și tot mai discută și cu PSD, și cu noi, o să-i lăsăm să discute cu PSD cât vor. Când vor să vină la noi, să vină”, a declarat Cioloș, potrivit digi24.ro.

Întrebat dacă, în cazul în care se va decide refacerea coaliției, USR ar acceptă propunerea că Florin Cîțu să fie premier, Dacian Cioloș a răspuns: “Asta e o glumă, să terminăm cu lucrurile astea. Tot aud discuțiile astea, să încheiem acest subiect care din punctul nostru de vedere e încheiat. Să discutăm de lucruri serioase, program de guvernare, cum va funcționa coaliția. Asta e un subiect închis, reîncălzit.
Ieri am fost clari că suntem de acord că premierul să vină de la PNL. În rest, poziția USR e arhicunoscută în ceea ce privește un nou premier în cazul în care se reface coaliția”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!