• Home
  • Prima
  • Circul în Parlament continuă. Simion hărțuiește deputații, Șoșoacă se ceartă cu senatorii

Circul în Parlament continuă. Simion hărțuiește deputații, Șoșoacă se ceartă cu senatorii

sosoaca george simion daniel ghita interzis parlament

Parlamentul a fost luni scena unui nou scandal care i-a avut ca protagoniști pe George Simion și Diana Șoșoacă. Cea din urmă a fost nemulțumită că nu i s-a dat cuvântul, dar și pentru că i s-a spus să poarte masca de protecție. De partea cealaltă, liderul AUR i-a supărat pe colegii săi cu filmările pe Facebook.

Deputații USR au transmis, de la tribună, că se simt hărțuiți de George Simion și au cerut aplicarea de urgență a regulamentului adoptat săptămâna trecută, deși tot ei au atacat la Curtea Constituțională modificările făcute în regulament.

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că va continua să facă live-uri din sala de şedinţe până când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra modificărilor aduse Regulamentului.

„Tocmai mi-aţi interzis să fac live-uri pe Facebook de aici, de la tribuna Parlamentului, şi vreau respectuos să vă spun că, până se va pronunţa Curtea Constituţională, voi continua să fac live-uri pe Facebook şi sper să nu mă sancţionaţi foarte grav. Mai cu milă, mai cu milă, pentru că ai noştri colegi de la PNL tocmai au propus sancţionarea mea. Hai să vedem ei cum vor fi sancţionaţi! Domnul Fălcoi a spus că sunt drogat sau par drogat”, a afirmat George Simion, potrivit digi24.ro.

„Este Ziua îndrăgostiţilor, credeam că vom marca altfel această relaţie de iubire dintre noi, probabil că mai după-amiază ne vom comporta puţin mai romantici”, a replicat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Daniel Suciu, preşedinte de şedinţă.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a precizat că nu sunt interzise live-urile din plen, dar acestea trebuie să se facă din zona grupurilor parlamentare.

„Colegului Simion îi dau două răspunsuri. Nu am interzis live-urile din sala de plen, dar astea se realizează, aşa cum faceţi, din zona grupului parlamentar pe care îl reprezintă fiecare parlamentar în parte. Iar în privinţa celorlalte aspecte pe care le-a semnalat domnul lider de grup, îi reamintesc că hotărârile Camerei Deputaţilor intră în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial. Modificarea Regulamentului este publicată în Monitorul Oficial, deci este în vigoare”, a spus Andronache.

Mai mult aici

Foto – hepta

Parteneri