• Home
  • Prima
  • Cîțu, despre creșterea prețurilor la energie și gaze naturale: Voi identifica rapid cele mai bune soluții pentru a trece cu bine peste iarnă

Cîțu, despre creșterea prețurilor la energie și gaze naturale: Voi identifica rapid cele mai bune soluții pentru a trece cu bine peste iarnă

citu premier 1

Premierul Florin Cîțu susține că a avut mai multe discuții pentru a înțelege mai bine situația creșterii prețurilor la energie și gaze.

„Am discutat astăzi cu ministrul Energiei și reprezentanții ANRE, OPCOM, Transelectrica și Consiliul Concurenței pentru a înțelege mai bine situația creșterii prețurilor la energie și gaze.
Voi identifica rapid cele mai bune soluții pentru a trece cu bine peste iarna care urmează și, pentru că nu avem timp de pierdut, voi relua discuțiile pe acest subiect săptămâna viitoare”, a scris premierul,joi, pe Facebook.

După întâlnire, prim-ministrul a spus că vrea să înțeleagă exact ce se întâmplă cu creșterea prețurilor: „Știu foarte bine că există mai multe explicații, și creșterea prețului pentru acele certificate, ș.a.m.d.”.

„Am chemat Consiliul Concurenței pentru că este o diferență foarte mare de la liberalizare, deci piață liberă, la piață concurențială și vreau să mă asigur că în România îndeplinim și condițiile unei piețe concurențiale”, a mai declarat Florin Cîțu, potrivit b1tv.ro.

Parteneri