• Home
  • Prima
  • Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Știu că nu am fost perfect, am făcut greşeli, dar …

Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Știu că nu am fost perfect, am făcut greşeli, dar …

Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, a fost huiduit sâmbătă, la congresul partidului, în timp ce-și prezenta moțiunea de candidatură. „Cei care strigați demisia înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta!”, le-a spus Cîțu celor care huiduiau.

„ (…) Vă spun că nu regret nimic din această campanie pentru am văzut că românii au nevoie de liberalism. Am mers în toată ţara, pentru că am vrut să cunosc toate problemele cu care se confruntă comunităţile locale, dar şi dvs, colegi liberali. Probleme pentru care aţi primit doar promisiuni. Vă promit că nu o să vă dezamăgesc.

(…) Astăzi vom culege roadele acestei campanii, care a fost una dificilă, e adevărat, dar una foarte bună pentru PNL, pentru că după ziua de azi, aşa cum am spus în fiecare colţ din ţară unde am fost, PNL să fie mai unit, mai puternic. Şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegerile din 2024.

(…) PNL, veţi vedea după ziua de astăzi, o să fie mai unit ca niciodată, iar ceea ce noi am promis am făcut şi veţi vedea că românii, ca de fiecare dată, unde am avut administraţie liberală, vor vota din nou PNL în 2024. (…) Știu că nu am fost perfect, am făcut greşeli, dar doar echipa câştigătoare a avut o campanie optimistă şi pozitivă. Ştiu că astăzi veţi lua decizia corectă.
Colegi liberali, eu sunt Florin, omul care nu a intrat de mult în politică, dar care a muncit mult ca să ajungă aici”, a declarat Cîțu.

AMPress

Parteneri