• Home
  • Știri
  • Ciucă: Nu spunem că a fost o activitate guvernamentală perfectă, dar vă pot spune că s-au depus toate eforturile

Ciucă: Nu spunem că a fost o activitate guvernamentală perfectă, dar vă pot spune că s-au depus toate eforturile

ciuca n

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, joi, un mesaj de final de an, în care a mulțumit tuturor românilor pentru sprijinul acordat în realizarea obiectivelor Guvernului.
„Fiind sfârșit de an vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat astfel încât să ducem la îndeplinire toate obiectivele din planul de guvernare. Să le mulțumesc tuturor românilor pentru modul în care ne-au sprijinit”, a transmis, joi, Nicolae Ciucă, potrivit stiri.tvr.ro.

„Folosesc acest prilej pentru a spune cât se poate de onest că nu am avut numai realizări, trebuie să recunoaștem că au fost și momente în care a trebuit să reluăm o serie de analize, să revenim cu o serie de decizii, pentru că situația a fost cât se poate de complicată și au fost nenumărate elemente de dinamică, ce au impus modificarea deciziilor. Nu spunem că a fost o activitate guvernamentala perfectă, dar vă pot spune că s-au depus toate eforturile astfel încât să putem să luam deciziile, să le comunicăm oportun și să avem această linie de dialog deschisă cu toți partenerii noștri sociali, cu toți cetățenii pentru a putea să găsim soluția”, a declarat premierul, aflat la Vâlcea.

Parteneri