AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciucă: „Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că politicienii din România „şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite şi cheltuind banii statului”.

Liberalul subliniază că nu va aproba „nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul pe care îl avem la dispoziţie”.

„În aceste zile, când călătoresc prin ţară, primesc deseori întrebări legate de posibile acţiuni populiste ale unor politicieni în perioada electorală. Înţeleg aceste îngrijorări. Politicienii din România şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite şi cheltuind banii statului. Din punctul meu de vedere, nu asta e modalitatea prin care ne servim ţara”, a arătat Nicolae Ciucă, marţi seară, într-o postare pe Facebook, potrivit digi24.ro.

El a subliniat că nu va permite şi nu va aproba măsuri care să nu fie acoperie de bugetul disponibil.

„Sub conducerea mea, PNL îşi asumă rolul de apărător al ordinii şi responsabilităţii în ceea ce priveşte măsurile care afectează bugetul statului. Acest lucru nu se va schimba nici cu trei săptămâni înainte de alegeri. Nu ne vom împovăra copiii cu mai multe datorii şi nici nu vom răsplăti egoismul politicienilor. Nu voi permite şi nu voi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul pe care îl avem la dispoziţie. Obiectivul meu şi al PNL este să ne asigurăm că bugetul serveşte intereselor oamenilor, nu obiectivelor egoiste ale politicienilor. Ne propunem să cheltuim banii cu înţelepciune, astfel încât să îi ajute pe cetăţeni să aibă un trai mai bun, de la zi la zi”, a susţinut Ciucă.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!