A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Claudiu Manda: „Nu o să mai susținem proști în funcții publice”

1 60

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda le-a cerut social-democraților să nu mai susțină „proști în funcții publice”.

„Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem”, a spus Claudiu Manda, la sedința PSD Buzău în care Ciolacu a fost reales președinte al filialei, potrivit digi24.ro.

1 Comentariu
  1. zen spune

    Claudiu, dar pe tine cine sa te sustina?! Ma tem ca prea destept nu poti sa fii dupa o asemenea declaratie! Mai degraba este o manipulare a mintilor slabe, care iau de bun cu ce-i eticheteaza altii! Nu spun ca aveti numai destepti in partid dar ca sa-ti pui singur poalele in cap, nu inseamna sa fii destept! Oamenii mai si gresesc, se mai si balbaie, nu neaparat ca sunt prosti ci din motive mult mai umane: fie sunt mai timizi, fie sunt intimidati de altii, nu sunt obisnuiti sa vorbeasca in public, sau au gandurile mai imprastiate in acel moment … ori pur si simplu, au o vedere mai slaba sau nu au mai citit de mult cu voce tare ori in anumiti termeni, nespecifici pregatirii lor – cand este vorba sa citeasca ceva … Vezi tu, nu exista pe lume doar cat reuseste sa vada bibilica ta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More