AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Clotilde Armand, după ce PSD i-a cerut demisia: „Mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucureşti, trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, afirmă că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut reprezentanţii PSD.

„Inevitabilul s-a produs. Ciolacu cu partidul lui de politicieni “incoruptibili și cinstiți” au zis să-mi dau demisia pentru că au auzit și ei de “Fără penali în funcții publice”. Așa le-au zis consultanții PSD PNL să strige de acum. Bineînțeles că mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu.
Marcele… ia-ți un pix și o hârtie și scrie pe silabe: Fără penali în funcții publice are la bază o inițiativă cetățenească ce are ca scop interzicerea cetățenilor CONDAMNAȚI DEFINITIV să mai ocupe funcții publice în instituțiile de stat.
Cât despre demisia mea… hmm. M-am gândit foarte bine și vreau să vă transmit că mai stau pe aici. Așa, să vă scot din minți că nu mai puteți fura. Nu mai plângeți oameni buni din PNL PSD pentru că eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigărie se întoarce”, a scris Clotilde Armand, pe pagina de Facebook.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!