Clotilde Armand nu merge mai departe. Vezi ce va face franțuzoaica

 

Una dintre cele mai vizibile figuri din USR, Clotilde Armand, a transmis prietenilor ei, printr-o scrisoare postată pe Facebook, decizia dificilă pe care a luat-o: nu candidez, spune ea, la alegerile parlamentare. Iată un fragment din scrisoarea fruntașei USR:
”Dragi prieteni,
După o lungă perioadă de reflecție în aceste luni când am fost în contact permanent cu voi și am auzit toate speranțele voastre justificate, deși îmi doresc și eu un parlament complet diferit de ce a fost până acum, am decis să rămân fidelă sectorului 1 din București și să nu candidez la alegerile parlamentare.Trebuie să demonstrez mai mult ca oricând că sunt o persoană fidelă angajamentelor sale și care nu folosește o funcție pentru a câștiga alta”.
Clotilde Armand spune apoi că nu renunță la luptă, că se consacră alegătorilor din Sectorul 1, că va fi aproape de ei. De pe poziția de vicepreședinte al Uniunii Salvați România, va duce mai departe lupta politică, demonstrând oamenilor care au avut încredere în ea că nu s-au înșelat.
Scrisoarea se încheie cu exprimarea convingerii că ”USR este singura alternativă la actualele partide clientelare”. Clotilde Armand a candidat din partea USR la funcția de primar al Sectorului 1, a fost initial anunțată drept câștigătoare, dar numărătoarea finală a voturilor l-a găsit câștigător pe candidatul PSD, actualul primar.
Giorgiana Radu, AMPress