AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Comandantul Marinei ucrainene, către Papa Francisc: Adu adevărul în lume, evacuează oamenii și salvează-le viețile din mâinile lui Satan

Comandantul unității maritime ucrainene din orașul asediat Mariupol i-a scris o scrisoare Papei Francisc, în care cere salvarea oamenilor rămași în oraș sub bombardamente puternice.

În scrisoarea publicată pe site-ul Ukrainska Pravda, maiorul Serhii Volina, comandantul Brigăzii 36, a scris: „Nu am văzut apelurile dumneavoastră către lume și nu am citit ultimele declarații, m-am luptat. Peste 50 de zile în care am dus lupte aprige pentru fiecare metru al unui oraș încercuit de inamic.”
Volina a spus că este gata să „lupte până la capăt”, în ciuda tirurilor constante de artilerie și rachete, a lipsei de apă, hrană și medicamente.

„Probabil ați văzut multe în viața dumneavoastră. Dar sunt sigur că nu aţi văzut niciodată ce se întâmplă la Mariupol. Pentru că aşa arată iadul de pe pământ. Nu am timp să descriu toate ororile pe care le văd aici în fiecare zi. La uzină [Azovstal], femeile cu copii şi bebeluşi locuiesc în buncăre. Înfometaţi şi în frig. În fiecare zi este vizată de aviaţia inamică. Răniţii mor în fiecare zi pentru că nu există medicamente, apă, hrană.”

„A venit vremea când rugăciunea nu este suficientă”, a spus Volina. “Salvează-i (…) Adu adevărul în lume, evacuează oamenii și salvează-le viețile din mâinile lui Satan, care vrea să ardă toate viețuitoarele”.

Sursa – stiri.tvr.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!