Comerțul electronic și serviciile de seo în 2020

Omenirea se confruntă în prezent cu provocarea denumită Covit-19 și, deși se părea că în ultima perioadă lucrurile s-au mai atenuat un pic, totuși amenințarea rămâne, dovadă că specialiștii în domeniul sanitar ne tot avertizează că începând cu luna septembrie a lui 2020 s-ar putea să ne confruntăm cu valul 2 de îmbolnăviri cu coronavirus, mult mai puternic decât cel prin primăvară, având în vedere că va fi combinat și cu o epidemie de gripă extrem de periculoasă

Internetul, un must have în 2020

Avantajul este că de-acum știm cam ce ne așteptă, elementul surpriză nu mai este atât de intens, plus că putem să ne luăm din timp măsurile de prevedere absolut necesare.

Totuși, având în vedere că firmele au avut foarte mult de suferit în urma atacului nemilos al lui Sars-Cov-2, mulți antreprenori și-au luat deja măsuri de prevedere și au trecut cu arme și bagaje în online. Iar asta presupune intrarea în scenă a specialiștii IT.

Nu se mai poate să faci performanță la momentul actual dacă nu colaborezi cu o agenție marketing online foarte bună, cu atât mai mult cu cât și în economie, la fel ca și pe plan medical, lucrurile se vor înrăutăți radical, înainte de a se îmbunătăți treptat, după cum spunea de curând un expert în domeniu. Acum este momentul ca să faci activități de seo care să îți aducă roade mai târziu.

Șocul din martie 2020 a fost extrem de mare pentru antreprenorii care fie s-au trezit cu activitatea economică blocată, fie aceasta a fost mult diminuată față de ceea ce se întâmpla în trecut.

Normalul post-pandemie nu va mai semăna cu normalitatea din 2019 nici în online

Trecerea la normalitate s-ar putea să se producă mai curând decât se așteptă unii, dar mai mult ca sigur lucrurile se vor desfășura de pe un alt nivel, unul unde prudența va fi la nivel maxim din toate punctele de vedere.

A avea un magazin fizic acum este o adevărată provocare (sursă de bătăi de cap) pentru orice antreprenor.

Dacă ai un magazin online s-ar putea ca activitatea ta să nu fii avut sincope atât de mari sau chiar dacă le-ai avut, acum, când lucrurile au reintrat cât de cât în normal, ele să rămână în urmă precum un vis urât, iar tu să îți continui activitatea aproape la fel cum o făceai și înainte.

Ba chiar mai bine decât înainte, deoarece în aceste două luni și jumătate de izolare mulți oameni au descoperit cât de interesant este internetul și ce oportunități fantastice îți oferă inclusiv din punctul de vedere al comerțului online.

Asta ca să nu mai vorbim și de educația la distanță, inclusiv furnizarea de cursuri online pentru adulți, care începe să fie un subiect tot mai dezbătut de către specialiști

A te asigura că afacerea ta poate fi găsită online, că site-ul tău de e-commerce este în topul căutărilor de pe Google, reprezintă fără îndoială, un lucru de viață și de moarte în afacerea ta.

Traficul de căutare a crescut semnificativ în ultima vreme și va continua să urce chiar și după ce vom ieși cu toții afară și nu vor mai exista restricții.

În aceste luni de izolare socială, o mulțime de oameni au stat lipiți de telefoanele lor inteligente și de laptopuri, astfel încât a crescut volumul de căutări pe segmentul de distracție, de modalități de a petrece timpul liber (în casă!!!), de cursuri și, evident de shopping online.

Serviciile seo, tot mai căutate de-acum înainte

Orice produs online va fi de-acum înainte consumat mai mult decât în trecut, de aceea orice antreprenor care are produse și/sau servicii de oferit clienților ar trebui să o facă foarte bine.

Iar pentru asta, strategiile de optimizare pentru motoarele de căutare, adică strategiile de o de calitate foarte bună sunt la ordinea zilei. A trecut vremea când puteai să stai modest deoparte și să lași să se ducă zvonul despre tine (cum că exiști și că ai produse servicii de o calitate imbatabilă).

Acum trebuie să ieși la bătaie și să ieși învingător în fața competitorilor care devin din ce în ce mai agresivi (mai ales cei mai tineri), pentru că nimeni nu mai îi respectă pe cei care sunt în online de cinci ani de zece ani. În online fiecare are șansa lui!

Acum se caută cel mai bun mod de a învinge, iar agențiile care oferă servicii de marketing online știu acest lucru și încearcă să obțină supremația pentru clienții lor ce activează în mediul virtual.

Digital Metrics este o astfel de agenție seo care îți ajută afacerea să crească organic și să treacă peste competitori cu grație.

Dacă vrei să fii pe prima pagină Google atunci când utilizatorii caută anumite cuvinte cheie trebuie să lucrezi cu cei mai buni strategi în domeniul optimizării pentru e-commerce. Oamenii de la Digital Metrics sunt unii dintre ei!

Această optimizare trebuie făcută zilnic pentru a nu pierde teren în rezultatele căutării, menținerea statutului actualizat și optimizat este vitală, deoarece nivelul concurenței va crește foarte mult în viitorul apropiat și este important să rămâi competitiv în ceea ce privește strategia ta de marketing digital pentru a ajuta site-ul de afaceri ca să se plaseze cât mai sus în top.

Parteneri