A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Concedii mai scurte pentru directorii de școli

1 179

Directorii de școli vor avea mai puține zile de concediu. Modificarea apare într-un ordin de ministru, lansat în dezbatere publică, pe site-ul Ministerului Educației. Ecaterina Andronescu a declarat că măsura este doar pentru armonizarea cu Legea salarizării, care prevede puțin peste trei săptămâni de concediu în cazul funcțiilor de conducere.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Concediul profesorilor este prevăzut în Legea Educației și presupune 62 de zile de odihnă, pe an, în vacanțelor elevilor. Dar, pentru directorii de școli, zilele de concediu se vor calcula după Legea Salarizării, care prevede doar 24 de zile de odihnă pentru funcțiile de conducere.

Sursa – stiri.tvr.ro

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Cicero spune

    La muncă putori de directori, care nu fac nimic în scoli. La Colegiul Alimentar Suceava sv nu s a schimbat o clanta la ușa. Au cumpărat profesorii mocheta în cancelarie. Rușine să pună profesorii bani să cumpere mocheta în cancelarie!!!! Directoarea ce face?? Umblă după ciubucuri și atât!!! Afară cu directorii incompetenți!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More