A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Sorin Ovidiu Vîntu, din detenţie: „Kovesi și echipa de procurori au băgat frica în hoți. DNA a făcut o treabă excelentă în România”

2 13.148

Sorin Ovidiu Vîntu a lăudat în interviul din arest oferit lui Radu Banciu activitatea Direcției Naționale Anticorupție. Deși a afirmat că „nu îi este simpatică” Laura Codruța Kovesi, omul de afaceri a afirmat că apreciază munca ei și a echipei de procurori care a reușit să „bage frica în hoți”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„DNA a făcut o treabă excelentă în România. Politicieni ajunseseră de un tupeu extraordinar, voiau și 40% dintr-un contract. Lăcomia nu mai avea margini. Omul de afaceri era obligat să fure 400% ca să își scoată și el banul și să dea și șpaga.

DNA a reușit să curețe. A reușit să bage frica. Excepțional! Majoritatea cazurilor pe care le vedeți sunt până în 2015. După 2015-2016 nu mai sunt așa mulți hoți. A intrat frica în ei! Deci ar trebui să îi felicitați pe cei de la DNA”.

Citeşte mai mult pe Extranews.ro

loading...
Citește și
2 Comentarii
  1. Petru Dimofte spune

    Când spune aceste lucruri un „meseriaș” ca Vântu, nu ai cum să nu-l crezi…..tot el spunea acum vreo zece ani: ” dacă vreți să nu vi se fure totul de sub nas, întăriți-vă statul „.
    Numai ca hoții, in aplauzele noastre si cu acordul nostru tacit, au pus laba pe stat și folosesc justiția ca damă de consumație !!
    Editează sau şterge

  2. Groza spune

    De la Vantu citire:Eu iau dupa legile voastre.O fi!.Dar tot l-a dibuit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More