• Home
  • Știri
  • Congresul USR a votat un mandat pentru constituirea unui pol de dreapta la alegerile din 2024

Congresul USR a votat un mandat pentru constituirea unui pol de dreapta la alegerile din 2024

usr

Congresul USR a votat, sâmbătă, un mandat pentru constituirea unui pol de dreapta la alegerile din 2024, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii politice.

„USR a votat în cadrul unui congres organizat sâmbătă, la Sala Radio, un mandat pentru formarea unui pol de dreapta la alegerile din 2024. 647 de delegaţi au votat pentru mandatul propus de Cătălin Drulă, au fost doar 5 voturi împotrivă şi 48 de abţineri”, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, preşedintele USR, Cătălin Drulă, a prezentat o viziune pentru câştigarea alegerilor din 2024 de către un pol al forţelor de dreaptă şi 10 principii care să stea la baza unui program de guvernare.

„Principalele angajamente pe care liderul opoziţiei le-a menţionat pentru 2024 sunt: investirea banilor publici în educaţie, eliminarea privilegiilor, tăierea cheltuielilor inutile ale statului, reconstrucţia statului pe bază onestitate şi performanţă, protejarea mediului şi investiţii în energia verde”, se menţionează în comunicat.

Parteneri