AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Corina Crețu: Există viaţă şi fără politică. Dacă PSD are nevoie de mine, răspund pozitiv

Europarlamentarul Corina Creţu şi-a exprimat, miercuri seară, în timpul unei întâlniri cu reprezentanţi ai presei, disponibilitatea de a colabora cu PSD şi de a continua activitatea în interesul României, după ce a demisionat din Pro România.

“Dacă PSD are nevoie de mine, voi răspunde pozitiv. În primul rând, pentru că aş vrea să-mi continui această experienţă pe care o am pentru ţară. Dacă nu, sigur că fiecare poate supravieţui. Mi-aş fi dorit o alianţă, sincer, dar la momentul acesta chiar nu mai e posibilă această alianţă. (…) Că nu mai e loc în politica românească, e o enigmă şi pentru mine. Asta este viaţa”, a menţionat Corina Creţu, potrivit Agerpres.

Europarlamentarul român a amintit colaborarea dintre Pro România şi PSD.

“O colaborare cu PSD ne-am dorit dintotdeauna – şi Victor Ponta, şi eu. Puteţi vedea declaraţiile noastre din ultimii doi ani şi jumătate. Acum doi ani şi jumătate, trei ani, domnul preşedinte Marcel Ciolacu a trimis către presă o scrisoare în care era de acord ca Pro România să intre în Partidul Socialiştilor Europeni, pentru că aşa e regula: partidul cel mai vechi trebuie să agreeze partidul cel mai recent venit. (…) Dânsul a fost foarte deschis atunci. Colegul nostru care reprezintă PSD în PES a vorbit foarte frumos că locul nostru este în familia socialiştilor europeni. Eu am 29 de ani de când sunt membru PSD plus cinci ani de Pro România. Practic, am crescut în politică. Dar probabil că există viaţă şi fără politică. Nu ştiu. Încerc să mă uit în oglindă în fiecare dimineaţă şi să mă gândesc că poate pot alţii mai mult şi mai bine. Eu sunt cu conştiinţa împăcată”, a spus europarlamentarul Corina Creţu.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!