• Home
  • Știri
  • Corina Crețu, la Cluj: „Să nu vă fie frică duminică, în cabine sunteți singuri”

Corina Crețu, la Cluj: „Să nu vă fie frică duminică, în cabine sunteți singuri”

cretu la cluj 1

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, candidat al PRO România la alegerile europarlamentare, le-a transmis alegătorilor, la final de campanie, să voteze conform propriei conștiințe și să nu se teamă.

„Este pentru prima oară de când fac campanie electorală în România când resimt în rândul oamenilor o anumită frică și este inadmisibil. Ne întoarcem, practic, cu 30 de ani înapoi. Mesajul meu pentru alegători este să nu le fie frică la vot, pentru că la cabine sunt singuri, cu mintea și cu conștiința lor.

Am primit zeci de mesaje în care oamenii mi-au spus „Nu vă mai dau like-uri, dar vă urmăresc, deoarece mi s-a atras atenția să nu mai dau like-uri”. Aici s-a ajuns, după 30 de ani de când au murit oamenii la Revoluție?”, a spus Corina Crețu, într-o conferință de presă susținută vineri, la Cluj.

Corina Crețu a mărturisit că, de-a lungul campaniei electorale, a descoperit în rândul românilor o frică de a susține public Partidul Pro România și că în repetate rânduri susținătorii săi au fost amenințați.

„Oamenii vin pe ascuns să se înscrie în Partidul Pro România. La Alexandria, oamenilor le-a fost frică să anunțe că vine Corina Crețu la miting, ca să nu fiu huiduită, acum, pe ultima sută de metri. De ce? Pentru că îmi doresc o dezvoltare a tuturor județelor, inclusiv a județului Teleorman, care stă într-o subdezvoltare dirijată, programată? Oamenii aceia nu au dreptul la o viață decentă?”.

De asemenea, comisarul european îi încurajează pe tinerii care ar urma să voteze pentru prima oară în această duminică să își exercite dreptul pentru care românii l-au câștigat cu sânge.

„Orice formă de absenteism va costa foarte mult România; de aceea îi invit pe toți românii la vot, indiferent de opțiunea lor politică. Cei care s-au născut după anul 2000 să fie conștienți că au o șansă pe care poate părinții sau bunicii noștri nu au avut-o: de a-și alege singuri soarta”, a conchis Corina Crețu.

Sursa – Ziua de Cluj.ro

Parteneri