Corina Creţu vrea să afle dacă Darius Vâlcov e Guvernul României: ”Am văzut si aseară că e un complot mondial”…

 

.Comisarul european Corina Crețu, provenită din PSD, și-a exprimat din nou nedumerirea și revolta în legătură cu atacurile primite de la reprezentanți ai Guvernului de la București, ultimul venit de la Darius Vâlcov.

„Sunt destul de tristă să văd această atitutinde complotista, am vazut si aseara ca e un complot mundial, a spus Corina Crețu. Eu propun guvernantilor sa depuna proiecte si apoi sa acuze Comisia Europeana ca nu le implementeaza. Cat nu avem proiecte, ar fi mult mai benefic pentru cetateni ca guvernantii sa isi canalizeze energia spre realizarea acestor proiecte…

Distribuie prietenilor

As raspunde dacă m-as lamuri daca aceasta e pozitia oficiala a premierului si guvernului, nu e prima data când eu sunt atacata de membri ai partidului de guvernamant, inclusiv din interiorul guvernului. Aseara nu numai eu am fost atacata, ci si dl Junker. Dl Timmermans este atacat in fiecare zi si jignit de membri ai partidului de guvernamant.
Guvernul va fi miercuri la Bruxelles , va prezenta programul presedintiei si as invita-o pe doamna premier sa faca aceste precizari daca aceste atacuri prezinta pozitia oficiala a statului roman, că nu am văzut nicio delimitare”.

Darius Vâlcov, despre care se spune că ar fi cel prin care Liviu Dragnea conduce Guvernul, a acuzat-o pe Corina Crețu că ”minte prin omisiune” și i-a adus și alte acuzații.
C.Zamfir, AMPress