• Home
  • Prima
  • Cazul Caracal. Dialog în celulă al asasinului cu un ”deținut” care era polițist sub acoperire

Cazul Caracal. Dialog în celulă al asasinului cu un ”deținut” care era polițist sub acoperire

dupa gratii 1

Gheorghe Dincă a avut în celulă un coleg ”deținut” care era de fapt polițist sub acoperire. A fost una din tehnicile procurorilor de a-l determina să spună mai mult.

Ceea ce nu știa Gheorghe Dincă este faptul că polițistul sub acoperire a înregistrat toate declarațiile făcute de criminalul de la Caracal și vorbele acestuia constituie acum probe în dosar, scrie a1,ro. Procurorii DIICOT au dezvăluit faptul că faptele lui Gheorghe Dincă au fost premeditate, pas cu pas. Casa și mașina au fost special amenajate pentru ca victimele să nu aibă șanse de scăpare.

Potrivit rechizitoriului, Ghreorghe Dincă şi-a pregatit camera de tortură încă din luna februarie a anului trecut. În casa ca o temniţă, Luiza Melencu a rezistat doar trei zile. Principalul suspect în dosarul Caracal i-a marturisit colegului de celulă, un agent sub acoperire, că a incinerat-o pe adolescentă şi i-a aruncat cenuşa, dar şi fragmentele osoase în liziera din Caracal.

Mai mult decât atât, oamenii legii au descoperit faptul că Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, avea un cod secret pe care îl folosea cu cei care îl vizitau, vecini sau apropiați. Ca să li se deschidă ușa, aceștia erau nevoiți să bată de trei ori la rând în porțile metalice pentru a intra în curte. Surprinzător este faptul că Gheorghe Dincă nu era fericit și că se afla în căutarea sufletului pereche. Pentru asta, împărţea fluturaşi cu anunţuri matrimoniale. În urmă cu câteva zile, criminalul de la Caracal ar fi divorțat de soția sa.

Iată mai jos dialogul purtat de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, și polițistul aflat sub acoperire:

DINCĂ Gheorghe: „DACĂ NU FACI CUM TREBUIE ȘI AIA, MĂNÂNCI BĂTĂIE (…) ZIC: „ȚINE MINTE CE-ȚI SPUN, NU MĂ SCOATE DIN SĂRITE!” Au fost discuții și la prima și la a doua….ȘI PÂNĂ LA URMĂ ÎNCOLȚITE….ce…cum!

Coleg celulă: N-avea ce să mârâie că era deja pachet.

DINCĂ Gheorghe: DA M-AM CALMAT ȘI… M-AM OPRIT, AM ZIS CĂ SĂ NA, SĂ… OPREȘTE, SE FACE. DUPĂ ACEEA AM VĂZUT CĂ NU MAI MIȘCĂ ȘI…

Coleg celulă: Ai luat pulsul, ai văzut că-i gata?

DINCĂ Gheorghe: Gata, ce să mai… gata da. Am mișcat mâinile…cutare, dar s-a terminat.

DINCĂ Gheorghe: Nu, nu gândeam: PUȘCĂRIE, PUȘCĂRIE, PUȘCĂRIE… AM FĂCUT-O, ACUM TREBUIE SĂ FAC SĂ SCAP DĂ… SĂ MĂ APĂR. DECI ERA APĂRAREA…”

Aceeaşi soartă a avut şi Alexandra Măceşanu. Procurorii susţin că Dincă o vedea altfel decât pe Luiza Melencu. Şi tot ei spun că nu apelul la 112 i-ar fi adus moartea.

DINCĂ Gheorghe: … mai ales din ce-ai văzut! Ia fii atent! Stai să-ți spun eu! Păi da eu n-am știut că ea a vorbit la 112. Deci la ora doișpe și n-a mai vrut și s-a luat că era tare-n gură, mă înțelegi? … cu mine, pentru că ea aștepta, săraca! Ea dădease telefon și ea era echipată, ea aștepta să vină s-o a.. ajute, s-o salveze.

Presupusul criminal nu făcea distincţia între victime nici la câteva luni de la ororile din Caracal. Le ştia drept „fata 1” şi „fata 2”. În arest, acesta le-a desenat pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceșanu. A fost un moment în care a avut un şoc psihologic. Desenele au fost analizate, iar concluzia a fost uimitoare: Gheorghe Dincă era imun la ţipetele şi rugăminţile fetelor.

Coleg celulă: Dar pe ALEXANDRA asta ai lăsat-o-n cameră?

DINCĂ Gheorghe: Stai, ALEXANDRA e a doua?

Coleg celulă: A doua, da.

DINCĂ Gheorghe: Da, așa că încurc…

Coleg celulă: Păi una-i LUIZA, una-i ALEXANDRA …(neinteligibil)…

Mai mult pe a1.ro

Parteneri