AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Crin Antonescu, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: „Timpul meu a trecut”

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat pentru Digi24 că „în niciun scenariu” nu ar mai candida pentru funcția de președinte al României.

Întrebat în ce scenariu ar mai candida pentru Palatul Cotroceni, Crin Antonescu spune că „în niciun caz nu ne întoarcem în timp, chiar dacă am vrea, dar oricum nu vreau”

„În niciun scenariu. Eu am spus demult adio, nu la revedere, exercițiului politic direct. Am spus ce aveam de spus în îndelungata perioadă în care am făcut politică, mă interesează politica în cel mai înalt grad, dar nu mi-e dor deloc. Timpul meu a trecut. Dacă cineva dorește să stăm de vorbă, să ne sfătuim, dacă cineva crede că aș putea avea o idee folositoare celor care fac politică astăzi, cu tot dragul, dar în niciun caz nu ne întoarcem în timp, chiar dacă am vrea, dar oricum nu vreau,” a declarat Crin Antonescu.

Fostul lider PNL spune că l-ar consilia pe Nicolae Ciucă, „dacă experiența cuiva atașat de anumite valori, dacă experiența cuiva care a condus acest partid și a activat atâția ani în acest partid i-ar putea servi.”

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!