Cristian Băcanu (PNL-USR-PLUS) cere „verificarea unei fraude masive în Sectorul 5”. Așa zisul Piedone…

 

Cristian Băcanu, candidatul PNL – USR PLUS la funcţia de primar al Sectorului 5, anunţă, luni seara, că va solicita renumărarea voturilor pentru că, după cum susţine el, “se impune verificarea existenţei unei fraude masive în Sectorul 5”. Sectorul a fost câștigat de Cristian Popescu, zis Piedone, după ce a împrumutat numele unui personaj de film. El are o condamnare, care se judecă la recurs, de 8 ani închisoare pentru că a semnat ”ca primarul” deschiderea, fără minimum de asigurare, a localului care poartă acum numele tragediei Colectiv.

“Avem dovada că într-o secţie de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la consiliul local. Acestea au fost puse din pix către alte formaţiuni (81 de voturi către Partida Romilor). În aceeaşi secţie, un vot pentru mine a fost înlăturat. În total, în această secţie, vorbim despre o fraudă uriaşă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Naţional Liberal (90 voturi la CL şi un vot la primar – aproape 20% din totalul voturilor CL din acea secţie). Dacă pe o singură secţie de vot frauda este atât de mare, este clar că se impune verificarea existenţei unei fraude masive în Sectorul 5. Am constituit o echipă tehnică de contestare/ verificare a rezultatului alegerilor şi vom acţiona în vederea stabilirii adevărului”, a scris Băcanu, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie prietenilor

El spune că “Sectorul 5 merită şansa unor alegeri corecte, iar votul cetăţenilor trebuie respectat”.

“Vom solicita renumărarea voturilor”, conchide candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS.

La Sectorul 5, după numărarea a 97,30% dintre voturi, Cristian Popescu Piedone are 28,08%, Daniel Florea (PSD) – 25,64%, iar Cristian Băcanu (PNL – USR PLUS) – 25,24%. Mai mult pe Stirileprotv.ro