• Home
  • Știri
  • CTP, despre accidentul cu doi morți provocat de Daniel Chițoiu: „Pe şosele avem imaginea adevărată a bestiilor feudale sub care trăim”

CTP, despre accidentul cu doi morți provocat de Daniel Chițoiu: „Pe şosele avem imaginea adevărată a bestiilor feudale sub care trăim”

ctp si 1

Gazetarul Cristian Tudor Popescu scrie un editorial pe platforma Republica.ro, că, Daniel Chițoiu, liderul ALDE, care a provocat moartea a două persoane intrând frontal, cu viteză mare, într-un Logan condus de un bărbat în vârstă de 82 de ani, „nu va face vreo zi de pușcărie pentru omor”.

Gazetarul face o paralelă cu accidentul produs în iulie 2004 de soția senatorului Adrian Păunescu, în urma căruia au murit trei oameni. Soția senatorului a primit o sentință cu suspendare pentru acest accident.

„Decembrie 2019. Nici Chițoiu, fost ministru, nu va face vreo zi de pușcărie pentru omor. În ciuda declarațiilor martorilor, se va ajunge probabil la concluzia că vitezomanul de 82 de ani s-a năpustit pe contrasens cu sălbăticia specifică vârstei sale”, scrie Cristian Tudor Popescu.

Acesta reia textul scris de el în 2004, după ce Carmen Păunescu a accidentat mortal trei membri ai unei familii care se întorcea din vacanță de la Herculane, sub titlul „15 ani mai târziu, amărâții sunt uciși la fel”

Sursa – DIGI24.ro

Parteneri