• Home
  • Prima
  • Mesaj transmis de Șerban Huidu după accidentul cu doi morți în care a fost implicat Daniel Chițoiu.El a fost…

Mesaj transmis de Șerban Huidu după accidentul cu doi morți în care a fost implicat Daniel Chițoiu.El a fost…

huidu si 1

Realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu, a publicat sâmbătă un mesaj referitor la accidentul din 26 decembrie în care a fost implicat fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, soldat cu moartea a două persoane.

„Atunci cand apare un nou eveniment nefericit în circulație, un nene, celebru la el pe scara blocului, face glumițe. Comparând două evenimente rutiere în cercetare cu unul judecat și rejudecat la apel, unde sentința a fost dată și executată. Nu pot să mă pronunț și nu știu amănunte. Cred că cei de meserie trebuie să facă lumină. Condoleanțe familiei îndurerate”, a scris Șerban Huidu, pe contul său de Facebook.

Șerban Huidu a atașat o imagine cu un dialog ironic la postarea sa, în care sunt amintite accidentele provocate recent de persoane publice.

Conform rezultatelor anchetei, Mario Iorgulescu era sub influența alcoolului și a cocainei atunci cand s-a produs accidentul.

În urmă cu 8 ani, Șerban Huidu a provocat un accident pe DN1, soldat cu moartea a trei persoane. În vara anului 2012, Șerban Huidu a fost condamnat la doi ani și 6 luni de închisoare cu suspendare,scrie HOprea.ro.

Conform ziaristului Cristian Tudor Popescu, politicianul Chițoiu va scăpa la fel cum au scăpat și alți mahări, citând cazul soției poetului Păunescu, cea care a ucis trei oameni într-un accident de automobil în drum spre Craiova.

Oameni fără nume, crede Huidu, care fac accidente similare, nu sunt luați în seamă și nu devin subiect de presă.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri