CTP, în direct la DIGI24: Nemernicul ăsta minte, a spus «Lasă-i în p**a mea!», asta a spus

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu s-a mai putut abţine la Digi 24, după ce colonelul Orlando a mințit că n-a înjurat morții de a Colectiv și a spus doar ”Lasă-i”. A spus «Lasă-i în p**a mea!», asta a spus colonelul Orlando Şchiopu. Ziaristul, cu toată opoziția realizatorului Cosmin Prelipceanu a reluat ce a spus ală.

„A spus «Lasă-i în p**a mea!»“. „Mint ca nişte porci. De pildă, individul ăsta din dreapta, Orlando Şchiopu, a minţit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât «Lasă-i!»”. ”Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocaţi cuvântul acolo. Dacă nemernicul ăsta a putut să spună ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie să spunem şi noi aici ce a putut să spună ăla acolo. A spus «Lasă-i în p**a mea!», asta a spus. Şi acum o oră l-am văzut spunând „domne, n-am spus decât «Lasă-i!»”. Deci are această neruşinare care mă stupefiază”.

Difuzarea filmului realizat în timpul tragediei de la Colectiv, chiar de oameni din sistem, a reaprins o tragedie peste care mulți au interesul să se aștearnă praful. Ziaristul arată mânios cu degetul spre Raed Afarat, pe care îl consideră principalul vinovat ca și spre fostul ministru al Sănătății, Bănicioiu.

Distribuie prietenilor

Aurelia Apostol, AMPress