Cu ajutorul unor cursuri de engleza poti face posibil din imposibil!

cursuri engleza 1 scaled 1

Fara cunoasterea principalei limbi de circulatie internationala, in lumea de astazi a devenit aproape imposibil sa ajungi la un nivel inalt pe plan profesional. Nici in viata de zi cu zi nu iti este usor, atunci cand te afli intr-o calatorie in strainatate sau chiar cand stai acasa si navighezi pe numeroasele site-uri de limba engleza.

Tocmai de aceea, Centrul Flying Colours organizeaza cursuri engleza pentru toate categoriile de varsta, de la prescolari pana la adolescenti si adulti. Datorita metodelor moderne folosite de profesori bine pregatiti, in acest fel te vei simti cu adevarat capabil sa faci performanta la inceputul celui de-al treilea mileniu, cand oameni de diferite nationalitati sunt tot mai frecvent pusi fata in fata, comunicand intre ei in diferite contexte si imprejurari.

cursuri engleza 2 scaled 1
cursuri engleza

Cursuri engleza online, pentru adultii care doresc mai mult!

Niciodata nu este prea tarziu sa inveti sau, dupa cum spune o veche vorba populara romaneasca, omul, cat traieste, invata. Exista numeroase persoane care ajung sa invete rapid si temeinic o limba straina la varsta adulta, datorita faptului ca sunt bine motivate si deplin constiente de avantajele pe care le pot obtine, in acest fel.

Cursurile pentru adulti se desfasoara in perioada 27 septembrie 2021-24 iunie 2022, cu respectarea sarbatorilor legale si a vacantelor scolare. Frecventa este de un curs pe saptamana, durata acestuia fiind diferita in functie de varianta aleasa: 90 de minute pe saptamana pentru cursul individual sau 120 de minute pe saptamana pentru cursul de grup, fiecare grupa cuprinzand cel mult 10 cursanti.

Platforma online Zoom este integrata in site-ul Flying Colours, ceea ce face ca participarea si acomodarea cu mediul virtual sa se realizeze cu mare usurinta. Tehnicile si resursele folosite la cursuri de engleza sunt adaptate acestui tip de predare, continutul lectiei fiind afisat in timp real pe whiteboard-ul aplicatiei.

Resursele utilizate, bazate pe activitati interactive, sunt adaptate nivelului fiecarui cursant in parte, iar accesul la ele este posibil si in afara sesiunilor online. In acest fel, se ajunge la un progres constant si la o rata de promovabilitate de 100% la examenele Cambridge pentru participantii la cursuri de engleza.

Pregatirea pentru Cambridge, cel mai cunoscut atestat de limba engleza

Centrul Flying Colours organizeaza, asadar, inclusiv cursuri de pregatire pentru examenul Cambridge. Acestea urmeaza patru pasi:

  • cel dintai consta in imbogatirea vocabularului, a structurilor de gramatica si a celor patru abilitati necesare in invatarea limbii engleze: vorbit, scris, citit si ascultat;
  • al doilea pas consta in familiarizarea cu structura examenului potrivit nivelului tau, folosind manuale si materiale ce respecta formatul acestuia. Concomitent, inveti si exersezi tehnici de abordare a probelor de examen;
  • al treilea pas consta in sustinerea unei pretestari de examen cu materiale oficiale Cambridge, disponibile datorita faptului ca Flying Colours este Centru oficial de pretestare pentru examenele Cambridge.
  • in final, se realizeaza parcurgerea a cel putin 6 teste specifice examenului pentru care te pregatesti.

In acest fel, se ajunge la rata de succes de suta la suta. Prin urmare, datorita participarii la cursuri de engleza, vei detine atat cunostinte utile, cat si o diploma recunoscuta atat in Romania, cat si la nivel international. Profita de aceasta oportunitate si vei vedea cum in fata ta se deschid cai de evolutie a caror existenta nici macar nu o banuiai!

Parteneri