Cum ajungi mai repede la destinatie intr-un oras aglomerat? 3 mijloace de transport eficiente

Cum ajungi mai repede la destinatie intr un oras aglomerat 3 mijloace de transport eficiente 1

De foarte mult ori, se intampla ca traficul sa-ti dea peste cap planurile si sa te faca sa intarzii, indiferent de destinatie. Daca esti, de fel, o persoana punctuala, acest lucru poate deveni extrem de deranjant. De exemplu, daca trebuie sa ajungi la un interviu, pentru care ai stabilit ora cu cateva zile inainte si intarzii din cauza unui ambuteiaj, acest lucru iti poate afecta credibilitatea, fara ca tu sa ai vreo vina. Situatia poate deveni de-a dreptul frustranta in momentul in care trebuie sa prinzi un anumit tren sau avion, caz in care orele de plecare, respectiv de decolare sunt stabilite si nu tin cont de asemenea aspecte.

Iata care sunt cele mai eficiente mijloace de transport

Toate problemele mentionate mai sus au aceeasi sursa – traficul, care, la randul sau, este cauzat de un numar prea mare de autovehicule aflate in circulatie. In schimb, exista cateva solutii care iti vor permite sa te deplasezi, cu usurinta, chiar si in orasele aglomerate.

Tramvaiul

Tramvaiul este una dintre cele mai bune solutii pentru transportul in comun. Avantajul este faptul ca liniile acestuia sunt fie izolate, fie in curs de izolare, ceea ce permite o circulatie fluenta si rapida. In plus, functioneaza pe baza de curent electric si nu afecteaza sub nicio forma mediul inconjurator. O alternativa ar fi metroul, dar, la ora actuala, acesta exista doar in Bucuresti.

transport trafic 1
Urban electric battery bikes in the city. Eco transport

Bicicleta

Un mijloc de transport flexibil, care iti permite sa te strecori, cu usurinta, printre sutele de autovehicule blocate in trafic este bicicleta. Astfel, poti controla viteza cu care te deplasezi, astfel incat sa poti ajunge la timp, dar si in conditii de siguranta. Pe langa economia timpului, mersul cu bicicleta este si un mod extrem de placut de a face sport. O varianta similara este motocicleta. Totusi, trebuie sa tii cont ca nu va fi la fel de usor sa treci printre masini, totul depinzand de dimensiunile acesteia. In plus, doar cele mici pot fi conduse fara a fi necesar un permis de conducere.

Tricicleta

Din ce in ce mai populare, tricicletele, mai ales cele cu motor electric, iti permit sa circuli atat printre autovehicule, cat si pe pistele speciale. Astfel, daca stii ca distantele pe care urmeaza sa le parcurgi sunt mici, dar aglomerate, te poti echipa cu triciclete electrice de la Dbsolar.ro, pentru a economisi timp, bani si energie. In plus, te vei si distra si, astfel, vei ajunge la serviciu sau la scoala fara nicio urma de stres.

Nu ezita sa apelezi la mijloacele de transport in comun sau la cele de mici dimensiuni pentru a te deplasa. Majoritatea functioneaza pe baza de curent electric si nu afecteaza mediul inconjurator, iar tu vei putea ajunge oriunde la timp si fara stres.

sursa foto: envato.com

Parteneri