Cum amenajezi eficient spatiul din hol

shutterstock 1705321195

Holul este zona de intrara in locuinta si de primirea a oaspetilor, practic este cartea de vizita a casei. Chiar daca aceast spatiu este unul foarte important, cei mai multi tind sa nu ii acorde atentia cuvenita, si in mod natural ajung sa il transforme intr-un loc aglomerat cu aspect neglijat.

Pentru a evita instalarea haosului in hol este esential sa te orientezi catre solutii pentru depozitare  adecvate. In randurile urmatoare ne-am propus sa iti prezentam cele mai eficiente modalitati de organizare a holului.  

Suporturi de cuiere pentru haine

Multi prefera garderobele traditionale, masive cu usi si numeroase compartimente de diferite marimi destinate pastrarii hainelor si a obiectelor personale. Totusi aceste corpuri nu sunt intotdeauna potrivite, asta pentru ca multe dintre locuintele romanilor sunt mici. Integrarea dulapului garderoba este imposibila pentru cei mai multi dintre noi, pentru ca ar insemna mai putin spatiu util si o incapere incarcata, cu estetica greu de digerat. In astfel de situatii sunt mai potrivite constructiile  de tip suporturi si cuiere pentru haine. Acestea sunt ansambluri solide ce mentin hainele perfect organizate, insa in acelasi timp sunt lejere si contribuie la crearea unui ambient aerisit. Aceste piese completeaza in mod placut locuintele de tip studio si pe cele cu suprafete reduse, amenajate in stil modern, industrial sau minimalist.

Pantofare

Organizarea pantofilor este o sarcina importanta. Cum nu poti sa beneficiezi de o imagine impecabila, fara a avea pantofii in stare perfecta, ingrijirea, depozitarea si organizarea acestora sunt sarcini ce nu trebuie trecute cu vederea. Pentru a avea un hol organizat si pantofi impecabili este esential sa iei in calcul achizitionarea de pantofare. Alegerea acestor corpuri nu trebuie sa fie intamplatoare, este important sa iei in calcul spatiul pe care il ai disponibil, gradul de ocupare si bineinteles detaliile legate de material, finisaje si aspect. 

Cufere

Cuferele sunt solutii de organizare si depozitare versatile si atractive din punct de vedere estetic. Pot fi integrate placut in hol, chiar daca aceea nu sunt spatioase si vin cu avantajul ca pot fi  folosite si pe post de bancheta pentru incaltare. Cuferele ofera volum  generos pentru depozitare obiectelor personale dar si pentru accesoriile sezoniere. Pot adaposti caciula de iarna, fularul gros, manusile, palaria de plaja, ochelarii de inot si multe alte lucruri. Piesele sunt variate din punct de vedere coloristic si au design deosebit, de aceea imbunatatesc considerabil aspectul estetic al zonei.

Acestea sunt doar cateva dintre solutiile potrivite pentru a organiza si a eficientiza spatiul din hol. Vin cu optiuni numeroase de combinare, asociere si pozitionarea si iti permit sa te bucuri de ordinea dorita.

Sursa de imagine:

New Africa / Shutterstock.com

 

Parteneri