Cum ne îmbrăcăm în Duminica Floriilor

În curând vom sărbători Duminica Floriilor, o sărbătoare extrem de importantă pentru creștinii ortodocși. Această zi marchează intrarea Mântuitorului Iisus Hristos în Ierusalim, unde a fost aclamat ca împărat și întâmpinat cu ramuri de măslin. De aici pornește și tradiția crenguțelor de salcie, care înlocuiesc în zilele noastre ramurile de măslin, ce sunt duse la biserică pentru a fi sfințite, apoi sunt așezate la icoane sau la ușa de la intrare pentru a proteja familia de rele.

Cum se sărbătorește ziua de Florii

În primul rând, această zi marchează începutul Săptămânii Patimilor, iar seara, oamenii merg la biserică pentru denii. Toată lumea se îmbracă frumos, cu haine curate sau noi. Este momentul să alegi ținute simple, în culori neutre. Poți combina piese elegante cu altele sport, confortabile, însă ai grijă să alegi variante calitative, care arată bine. Pe Fashion Days găsești produse Puma de calitate pe care te poți baza pentru confort și aspect.]ampress 2

Distribuie prietenilor

Tot astăzi sunt sărbătoriți cei cu nume de flori. Dacă te numeri printre aceștia sau dacă ești invitat la un prânz festiv, alege piese smart casual, în ton cu anotimpul. Poți alege o rochie cămașă sau un jeans clasic cu o cămașă albă, pantofi cu talpa plată și o geantă mică din piele, într-o nuanță pastel. De obicei piesele clasice, cu croială simplă, sunt favorite pentru un prânz festiv pentru că emană rafinament. În colecția Calvin Klein există o varietate de produse – haine și accesorii – din care te poți inspira și poți alege ceva potrivit pentru o astfel de sărbătoare.

Dacă nu ai nici un sărbătorit în apropiere, poți ieși, pur și simplu, cu familia, în aer liber. Puteți să vă plimbați într-un parc sau să ieșiți la un picnic. În această zi, cuvântul de ordine este „relaxare“. Din nou ținuta este în centrul atenției. Optează pentru haine confortabile precum o pereche de jeanși, o bluză într-o culoare pastel și sneakerși. În loc de geantă, alege un rucsac încăpător, în care îți poți pune lucrurile esențiale. Variantele din piele colorată sunt mai elegante și mai potrivite pentru o ținută urbană decât obișnuitul rucsac sport. Nu uita ochelarii de soare – modelele aviator sau wayfarer se integrează cel mai bine în ținutele urbane, de timp liber, și le accentuează aerul cool.

Pentru o seară în oraș, la cină, alege o rochie neagră cu pantofi stiletto colorați și un plic geometric rigid. Sau poți miza pe farmecul unei ținute de inspirație masculină, cu pantaloni cropp alături de un tricou simplu și adaugă un sacou pe umeri. Poartă pantofi Oxford și adaugă un colier supradimensionat pentru a puncta feminitatea.

Indiferent cum alegi să petreci această zi, nu uita că stilul este cel care face diferența între vestimentația dintr-o zi obișnuită și cea de sărbătoare.