Cum poți bea apă mai bună inclusiv la robinetul locuinței?

cumpotibeaapamaibunainclusivlarobinetullocuintei

Ni se spune tot timpul că indiferent de anotimp, gradul de efort sau activitatea noastră zilnic, ar trebui să bem multă apă pentru a rămâne hidratați și pentru a oferi organismului nostru șansa de a funcționa așa cum trebuie. Dar dacă vom consuma mai multă apă care nu este chiar atât de benefică organismului nostru? Cum ne putem asigura că bem apă mai bună și mai curată?

  • Bea mereu din recipiente de sticlă

Majoritatea recipientelor de plastic pe care le folosim pentru a consuma apă plată sunt toxice pentru organismul nostru datorită procesului de prelucrare prin care a trecut plasticul. Dacă vrei să te asiguri că ai băgat în organism o apă de calitate, este important să o consumi pe cea care a fost îmbuteliată în sticlă de sticlă. Prețul poate fi mai mare, dar calitatea apei este și ea la un nivel comparabil superior. Mai nou, sticlele de apă pot fi și inteligente, iar dacă vei cumpăra un astfel de gadget, te vei bucura și de alte avantaje.

Unele sticle au puterea de a purifica apa prin procese de ionizare, iar altele te pot ajuta să calculezi câtă apă ai consumat până într-un punct al zilei. Așa vei bea și apă bună și te vei asigura și că bei suficientă.

  • Folosește un filtru antimagnetită

De obicei, un filtru anti-magnetită Fernox apare într-o discuție numai atunci când vorbim despre montajul unei centrale termice. Dar în realitate, acest filtru anti-magnetită nu ajută doar sistemul de încălzire să scape de reziduuri metalice sau de alte particule din apă. Te ajută și pe tine să te bucuri de o apă mai curată, fără mirosuri neplăcute și care să fie mai benefică atât pentru piele, dar și pentru organism.

Dacă un filtru anti-magnetită de la Salus sau orice altă firmă nu ar fi instalate pe sistemul de încălzire, riști să pierzi și investiția pe care ai făcut-o în sistem. Un astfel de filtru previne depunerile de particule metalice pe componentele centralei și astfel asigură o funcționare optimă pentru mai mult timp.

  • Nu mai consuma băuturi răcoritoare

Deși numele implică faptul că aceste băuturi sunt răcoritoare, ele sunt mai mult nocive pentru organism decât orice altă formă de apă alcalină. Pornind de la simplul argument precum căruia niciun alt lichid nu hidratează mai bine decât apa, trebuie să tragi singur concluziile pentru a înțelege de ce nu este bine să consumăm băuturi răcoritoare. Indiferent dacă este vorba de sucuri acidulate, băuturi vitaminizante sau shake-uri pentru fitness, sigur vor avea compuși chimici, E-uri și alte substanțe cum ar fi coloranții.

Corpul nostru are nevoie numai de apă pentru a rămâne hidratat și orice alt compus sau substanță care ajunge în organism, nu este benefic și nici binevenit. Încearcă să continui să bei cât mai multă apă bună alcalină.

Concluzie

Pentru a bea mai multă apă bună, trebuie să faci o investiție minoră care pe termen lung îți aduce multe beneficii și te ajută să rămâi mult mai sănătos.

Parteneri