AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cum poți cumpăra sigur și rapid Bitcoin cu cash?

Atâta timp cât o să existe fluctuații de preț în ceea ce privește moneda rege, Bitcoin, o să fie popular. Indiferent că prețul ajunge la peste 50.000 de dolari sau 30.000, Bitcoin o să apară în media, în discuții casual între prieteni, în discuții interne în mari companii, acesta o să fie în centrul atenției.

La început erau o noutate pentru investitorii timpurii și primii care le-au adoptat, folosirea și numeroasele posibilități de utilizare le subliniază avantajele. Avantaje care încep să fie recunoscute de cât mai multe persoane. Profitul este principala calitate a monedelor digitale care îi fascinează pe toți. De la începuturile sale, de acum peste 10 ani, când valora doar câțiva cenți și avea câțiva fani, acum, la peste 30.000 de mii de euro și milioane de militanți. Această creștere a monedei în doar câțiva ani, întrebările de genul “ce ar fi fost dacă“, convinge mai mulți oameni.

Bitcoin are această calitate de a funcționa exclusiv în mediul online, dar dacă am unii cele două lumi? Lumea fizică și lumea virtuală? Ei bine sunt companii care au făcut acest lucru, acum peste 7 ani, adică la scurt timp de la apariția să. Ce înseamnă de fapt acest lucru? Că oamenii au posibilitatea de a face o cumpărare de Bitcoin fizic.

ATM-urile Bitcoin sunt ușor de folosit și au o interfața prietenoasă, intuitivă, care fac posibilă utilizarea lor de către oricine cu sume minime. În general la un astfel de bancomat este necesar să aveți doar banii tradiționali în formă cash, de exemplu RON cash pentru România. Introduceți bancnotele în ATM, minimul pornește de la 50 de RON. După ce ați introdus suma cu care doriți să cumpărați Bitcoin în aparat, primiți o foaie, care este un portofel de hârtie. Pe acela îl introduceți în portofelul dumneavoastră virtual. Simplu nu? Ce să mai spunem că acest proces este unul foarte rapid, mult mai rapid decât dacă ați utiliza o platformă online.

Diferențele pornesc de la faptul că pentru a cumpăra pe o platformă online este necesar să virați banii din contul dumneavoastră bancar în contul platformei. Dacă sunt bănci diferite sau dacă sunt transferuri de tipul SEPA, adică în UE, transferurile pot dura și două zile. De aceea mulți preferă ATM-urile Bitcoin pentru a face plăti rapid. Avantajul pentru platforme este comisionul mai mic decât cel perceput la un ATM. Depinde de dumneavoastră cât de repede doriți să primiți cantitatea de criptomonede și cât sunteți dispus să plătiți.

Aveți posibilitatea de a cumpăra de la orice ATM de oriunde în zilele noastre. Dacă sunteți din Cluj-Napoca aveți bancomat Bitcoin în Cluj de la diferite companii care furnizează criptomonede. Există aplicații asemănătoare cu waze care îți spun toate detaliile necesare despre aceste ATM-uri. Exemplu intrați pe coinatmradar, căci așa se numește aplicația despre care vorbesc și puteți scrie doar orașul în care va aflați. Platforma va spune comisionul perceput de ATM atât pentru cumpărare, cât și pentru vânzare, compania care administrează ATM-ul, locul în care se afla și puteți vedea și recenziile oferite de alți oameni care au mai utilizat aparatul și în trecut. De asemenea, o altă modalitate de a găsi cea mai bună variantă pentru dumneavoastră este să scrieți pur și simplu pe Google “ ATM Bitcoin în Timișoara “ de exemplu si primele companii care va apar, care nu au ad-uri pentru a apărea primele, sunt companiile cele mai cunoscute din piață.

Verificați comisioanele de la o companie și de la alta, verificați dacă există pe ATM un număr de telefon de customer support, sunați înainte la acel număr într-un interval orar acceptabil pentru a fi sigur că în mod normal cineva ar răspunde la telefon și după puteți face alegerea potrivită nevoilor dumneavoastră.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!