Cum sa amenajezi casa cu un buget mic

Atunci cand decoram locuinta, ne gandim la doua elemente: stilul si preferintele&incadrarea in bugetul propriu. Fie ca iti doresti schimbari majore sau pur si simplu vrei sa redecorezi anumite spatii, citeste in continuare aceste randuri pentru ca-ti vom oferi cateva solutii de amenajare cu buget redus.

  1. Peretii

Una dintre cele mai bune metode de a schimba aspectul locuintei este schimbarea culorii peretilor. Daca vopsirea tuturor peretilor necesita prea multi timp, poti decora doar un singur perete- acesta va deveni piesa centrala.

O varianta si mai rapida este tapetul. Acesta trebuie sa se imbine cu restul camerei. Inainte de alegerea si achizitionarea lui, ai putea sa apelezi la o firma ce ofera servicii de design interior pentru a te asigura ca nu vei da gresi si ca va arata grozav!

  • Benzile LED

Poti sa schimbi ambientul casei tale cu ajutorul unor bezi LED in bucatarie, spre exemplu. Acestea sunt atat practice, cat si estetice. O schimbare aparent mica, dar care va provoca un impact mare.

  • Oglinzile

Oglinzile pot fi integrate cu succes in orice incapere mai mica, dar nu numai. Vor lasa impresia ca spatiul este mai mare decat in realitate. Pentru un efect dublu, poti sa o pozitionezi astfel incat sa reflete fereastra si implicit lumina naturala.

  • Plantele

Florile aduc frumusete si viata oricarei locuinte. Sunt multe plante, potrivite pentru (aproape) toate gusturile. Acestea creeaza o senzatie de relaxare si de liniste.

  • Podeaua

Daca te-ai plictisit de aspectul pardoselii, poti sa folosesti diferite vopsele si lacuri care-i vor da acesteia un aspect nou. Nu numai ca nu vei cheltui prea multi bani, ci vei si contribui la intretinerea ei.

Poti adauga sau schimba covorul. Sunt multe modele in trend, fabricate din materiale care se curata destul de usor. Locuinta ta va arata ca noua.

  • Caloriferele

Suna ciudat, insa caloriferele vopsite in culori saturate sunt foarte faine si la moda. Locuinta ta va prinde viata, mai ales daca ai un model mai vechi. Daca, totusi, aceasta idee nu este in stilul tau, poti sa cumperi o masca de calorifer, aceasta va oferi un aer chic locuintei tale.

Ceea ce-ti vom spune acum, pare ca se contrazice cu ideea articolului, insa, un designer de interior te poate ajuta sa salvezi bani. Cum? Te va ajuta sa iei exact ceea ce trebuie si ceea ce se potriveste din prima, astfel nu vei da banii pe lucruri inutile care nu se potrivesc cu locuinta si cu stilul tau.

Iti recomandam cu maxima incredere Studio West Concept, specialisti in design de interior Timisoara. Nu ezita sa-i contactezi, nu vei regreta.

Parteneri