Cum să organizezi o seară relaxantă în familie? 4 sfaturi ce îți vor fi de folos

Cum sa organizezi o seara relaxanta in familie 4 sfaturi ce iti vor fi de folos 1

După o săptămână dificilă la locul de muncă, ce îți poți dori mai mult decât o seară de vineri în inima familiei tale? Astfel, vei reuși să te deconectezi complet de probleme zilnice și să te reconectezi cu cei apropiați. Important este să valorifici aceste clipe prin activități minunate și prin discuții ce să vă consolideze ca familie.

Organizează o seară în grădină sau living, unde să vă puteți simți foarte confortabil. Trebuie să ții cont de câteva lucruri mici pentru a crea o atmosferă memorabilă.

Iată 4 sfaturi ce îți vor fi de ajutor pentru a obține rezultatul dorit!

  1. Decorează spațiul

Pentru o seară minunată, adaugă mici detalii în decor pentru a te bucura de un cadru mai special. Optează pentru lumânări parfumate, de diferite dimensiuni, pe care să le poți așeza pe masă. Astfel prin adăugarea unor lumini ambientale, vei crea o atmosferă plăcută și intimă. De asemenea, pentru o notă de prospețime poți pregăti câteva aranjamente florale pe care să le așezi în centrul mesei. Combinația olfactivă obținută cu ajutorul lumânărilor și al florilor va fi de vis! Pentru o atmosferă cozy, mai poți adăuga niște perne și pături moi.

  1. Pregătește gustările

Câteva gustări vă vor fi de folos. Ține cont de gusturile familiei tale și încearcă să pregătești ceva potrivit pentru fiecare. Prepară câteva mini-sandwich-uri cu diverse combinații, cum ar fi pui, salam, brânză și câteva doar cu legume. Dacă veți opta pentru o seară de film, îi poți impresiona pe cei dragi cu o porție de nachos cu sos, fie de brânză, fie guacamole. Pentru băuturi, poți prepara niște cocktail-uri din produse naturale cum ar fi mentă, lămâie, suc de portocale. De asemenea, după o zi călduroasă, vă puteți răcori cu o limonadă cu gheață.

  1. Planifică activitățile

În funcție de media vârstei familiei tale, gândește-te la câteva activități ce să fie interesante pentru toți membri familiei tale. Poți pregăti câteva jocuri educative ce să vă pună mintea la contribuție. Astfel vă veți distra și veți râde împreună. De asemenea, dacă vă doriți o seară relaxantă, puteți viziona un film. Pregătește un video-proiector și o suprafață pe care să proiectezi, fie un perete alb sau o bucată de material. Pentru o experiență audio de înaltă calitate, poți utiliza boxe soundbar Bose – acestea îți vor oferi o calitate bună a sunetului. Pe all-audio.ro, distribuitorul autorizat Bose în România, vei găsi o gamă largă de produse potrivite pentru nevoile tale.

  1. Renunțați la telefoane

Concentrează-te pe discuțiile purtate și oferă-le toată atenția ta celor dragi. Dacă vei opta să renunți pentru câteva ore la tehnologie, te vei bucura de interacțiunile și de timpul petrecut împreună, fără să fii acaparat de nimic. Ia o pauză de la tot ce înseamnă lumea virtuală și concentrează-te pe cei de lângă tine. Vei fi surprins de o senzație de liniște și calm, fără stresul telefoanelor.

 

Așadar, valorifică aceste clipe minunate petrecute împreună prin activități distractive. La finalul serii, veți fi mult mai fericiți și liniștiți împreună!

Sursa foto: all-audio.ro

Parteneri