AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cum se pregătesc pariorii și casele de pariuri pentru World Cup 2022

Mai sunt puține zile până la startul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Este primul Campionat Mondial din istorie care se joacă în perioada noiembrie-decembrie. Turneul final va începe pe 20 noiembrie, iar finala are loc pe 18 decembrie. 

Casele de pariuri vor avea o ofertă atractivă pentru World Cup 2022. Mulți dintre pariori sunt tentați să plaseze multe ponturi pariuri Cupa Mondială pe mize cât mai ridicate. Acesta nu este însă cel mai înțelept lucru.

La multe turnee finale se intâmplă, în mod inevitabil, surprize. De aceea, e bine ca pariorii să fie foarte prudenți și să aleagă cu grijă casele de pariuri și mizele pe care le care pariază.

Casele de pariuri se pregatesc temeinic pentru Campionatul Mondial 2022, pentru a atrage noi jucători. Fiecare meci vine cu sute de opțiuni de pariere, însă pariorii au parte și de multe pariuri antepost. 

De la meciurile individuale nu vor lipsi pariurile pe jucători, pe cornere, pe cartonașe sau pe reprize. Pariurile antepost se referă la câștigătoarea turneului, câștigătoarea unei grupe, golgheterul turneului sau numărul de puncte strânse de o echipă în grupe. 

Brazilia și Argentina sunt favorite la casele de pariuri pentru câștigarea titlului mondial, cei mai buni marcatori ai celor două echipe anticipându-se a fi Neymar si Messi. Franța, Spania, Germania, chiar și Anglia sau Portugalia, nu sunt de neglijat. Va fi interesant de văzut cum se va descurca Franța, care îi va avea în ofensivă pe Mbappe și Benzema, cei doi numărându-se și printre favoriții câștigării titlului de golgheter.

Să nu uităm nici de bonusuri și promoții, care cu siguranță vor face deliciul pariorilor la acest Campionat Mondial. Unul din cele mai tentante bonusuri îl reprezintă bonusul la înregistrare, pentru care sunt eligibili toți utilizatorii. Nu este exclus să vedem un astfel de bonus (sau chiar mai multe) și pentru acest turneu final. 

Așadar, în alegerea celor mai bune case pentru alegerea casei de pariuri ideale pentru Campionatul Mondial de fotbal 2022 ar fi bine să ținem cont de câteva aspecte. Acestea sunt: oferta bogată de opțiuni de pariere pentru un meci de la turneul final, posibilitatea plasării cât mai multor pariuri antepost, dar și calitatea promoțiilor și a bonusurilor acelei case de pariuri. 

 Vor fi multe meciuri atrăgătoare la World Cup 2022. Poate că pariorii le văd ca pe ocazii de a se îmbogăți peste noapte. Cel mai bine este ca fiecare dintre ei să studieze fiecare meci în parte și să minimizeze astfel rolul pe care-l are norocul în rezultatul fiecărui eveniment pariat. De asemenea, e indicat ca jucătorii să nu plaseze pariuri cu mize mai mari decât o fac de obicei. “ Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi” este un îndemn permanent valabil în lumea pariorilor.

Cel mai bun sfat este, așadar, prudența în pariere și analizarea cu atenție a fiecărui meci înainte de a miza pe evenimentele de la World Cup 2022.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!