Cum te poate ajuta Thermomix să economisești bani?

Pentru mulți dintre noi, factorul cel mai important de luat în considerare atunci când vine vorba de achiziționarea unui Thermomix este, desigur, prețul său. Pentru foarte multe familii, Thermomix este o investiție masivă, dar faptul că acest echipament are o durată de funcționare impresionantă, faptul că înlocuiește cu succes mai bine de 10 alte echipamente de bucătărie și faptul că ne ajută să economisim bani cu fiecare masă pregătită, se justifică pe deplin.

Iată cinci modalități importante prin care Thermomix ne ajută să economisim bani:

Distribuie prietenilor

Atunci când suntem în căutare de clătite pufoase rețetă, aflăm că avem nevoie de unt în compoziție, altfel clătitele nu vor ieși pe cât de pufoase ni le dorim. Toate tipurile de unturi pe care le cumpărăm din magazine sunt destul de scumpe și, de asemenea, sunt pline de aditivi. Este foarte simplu și mult mai ieftin să facem unt și unturi de nuci cu Thermomix. Putem pregăti în 5 minute unt de arahide cu doar doua ingrediente, unt de arahide cu pudră de cacao, dar și unt de migdale perfect pentru clătite, pentru dressing-ul salatelor și pentru sosul pastelor. Bineînțeles, la fel de rapid putem prepara și unt de caju.

  • Blat de pizza.

Mulți dintre noi adorăm pizza și, mai ales, iubim pizza de casă. Dar pentru că suntem în criză de timp, de multe ori cumpărăm de la magazin blat de pizza care nu e cine știe ce grozav. Cu Thermomix, în doar câteva minute putem pregăti un blat de pizza ca la carte, perfect pentru serile de film. O rețetă foarte simplă de pizza constă în blatul acoperit cu felii de cârnați de porc, felii de roșii, bucăți generoase de mozzarella și frunze proaspete de busuioc.

Iaurturile ocupă un loc special în frigiderele noastre, iar cele mai multe familii cu copii consumă cel puțin 2 kg de iaurt pe săptămână, indiferent că îl servesc ca atare, cu musli, ca gustare alături de fructe sau în piureuri. Iaurturile de cea mai bună calitate sunt destul de scumpe în magazin, dar cu Thermomix, puteți face o economie masivă de bani.

  • Pâine.

S-ar putea spune că Thermomix este cel mai rapid și iscusit brutar. Prepară rapid pâine, chifle, rulouri, pâine pentru hot dog sau pentru burger, pâine multicereale, pâine cu semințe și nuci, plus alte varietăți de pâine. De exemplu, pâinea gourmet cu măsline și parmezan poate fi destul de scumpă la brutării, dar cu Thermomix, puteți pregăti această pâine la mai puțin de jumătate din cost. Tot la un preț foarte mic, puteți pregăti chifle în fiecare zi a săptămânii. Pentru prânzul de la servici, pentru supe-creme și pentru salate puteți pregăti o pâine delicioasă cu roșii uscate și pesto. Pâinea Naan este foarte renumită, deoarece este simplă și delicioasă. O putem pregăti cu Thermomix și servi alături de curry, orez, preparate cu pui și multe altele. La rândul său, și reteta de maioneză iese rapid și perfect cu Thermomix – pentru că, deși suntem fani salată de boeuf, nu putem rata o felie de paine de casa unsa cu maioneza! De-li-ciu!

  • Supă de legume de casă.

Stock-ul (supa bază de gătit) de legume este esențial în orice bucătărie, iar cu Thermomix, putem pregăti o cantitate substanțială de care ne putem folosi la prepararea multor rețete. În supermarket-urile noastre, rareori găsim un stock de legume concentrat și gustos, iar partea și mai bună atunci când gătim stock de legume acasă este că știm sigur că nu conține conservanți, aditivi, arome și alte ingrediente artificiale.