Cursurile de engleza, esentiale pentru „supravietuirea“ in lumea corporatista!

cursuri engleza 2

Mediul de afaceri este, mai mult decat oricand in trecut, unul international, iar cele mai mari companii au filiale in numeroase tari si chiar pe continente diferite. Astfel, acumuleaza o forta financiara care le permite sa le ofere angajatilor conditii ideale de lucru si salarii foarte atragatoare.

Daca vrei sa lucrezi intr-un astfel de mediu, daca ai o companie mai mica pe care doresti sa o dezvolti sau daca ai parteneri si colaboratori de afaceri din alte tari, vei avea nevoie, fara indoiala, de o buna cunoastere a principalei limbi de circulatie internationala: engleza. 

Centrul de limba engleza Flying Colours a dezvoltat, de-a lungul a doua decenii de experienta in educatie, cursuri engleza adaptate special mediului de business. Manageri de top, angajati care acum isi construiesc o cariera de succes sau tineri absolventi care doresc sa se prezinte la un interviu pot sa profite, in egala masura, de pe urma lor. 

cursuri engleza 1
cursuri engleza

Beneficiile unor cursuri de engleza pentru afaceri

Accentul programelor create special pentru mediul de business pune accent pe conversatie, pe role play, pe imbunatatirea pronuntiei in limba engleza, precum si pe invatarea termenilor tehnici specific diferitelor domenii. Datorita acestei experiente de invatare, cursantii vor avea parte de numeroase avantaje, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:

  • dezvoltarea vocabularului specific mediului de afaceri in general, dar si al celui specific unui anumit domeniu de activitate, precum finante, IT, HR sau diferite ramuri industriale;
  • imbunatatirea pronuntiei in limba engleza, astfel incat aceasta sa se apropie de cea a unui vorbitor nativ;
  • reamintirea si consolidarea regulilor de baza ale gramaticii limbii engleze;
  • exersarea fluentei in discurs si conversatie prin diferitele tipuri de sarcini primite la cursuri de engleza. Acestea pot fi individuale, precum discursuri sau prezentari business, dar si in pereche sau in grup, precum simularea unei intalniri de afaceri sau un role-play vanzare. Trainerul monitorizeaza in permanenta evolutia cursantilor si ofera feedback in timp real.

Cursuri engleza adaptate specificului companiei

In functie de domeniile de activitate ale companiilor care considera necesara invatarea si aprofundarea limbii engleze de catre angajati, sunt identificate si utilizate o serie de materiale adaptate, precum manuale, documentatii tehnice, jurnale stiintifice, inregistrari audio si video. Toate au scopul de a familiariza cursantii, in cat mai mare masura, cu vocabularul stiintific specific domeniului de activitate si de a-i pregati pentru a face fata unor situatii reale din mediul profesional. 

Structura fiecarui tip de cursuri engleza pentru mediul de business tine cont nu numai de domeniul economic, ci si de departamentul in care activeaza participantii, in cadrul unei companii. De exemplu, pentru departamentul back-office este importanta imbunatatirea abilitatii de a redacta mailuri, iar activitatile de invatare vor tine cont de aceasta prioritate. Pe de alta parte, pentru departamentul call-center este esentiala imbunatatirea pronuntiei si a abilitatilor de conversatie, astfel incat activitatile vor contine exercitii de ascultare, de pronuntie a cuvintelor omofone, precum si alte activitati care vor da rezultate in directia dorita. 

Participarea la cursuri de engleza te va ajuta nu doar sa supravietuiesti, ci sa te afirmi si sa faci performanta in mediul de business! Astfel poti pune bazele unei cariere de succes in orice companie si in orice loc din lume iti doresti!

Parteneri