• Home
  • Știri
  • Daea: Tot timpul fac balet cu mintea. Sunt ca panoul fotovoltaic, mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi

Daea: Tot timpul fac balet cu mintea. Sunt ca panoul fotovoltaic, mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi

daea 1

Ministrul Agriculturii Petre Daea a declarat că nu oboseşte, deoarece este ca „panoul fotovoltaic”, se încarcă de la soare, iar noaptea are energie de peste zi.

Întrebat la Antena 3 despre faptul că a fost acuzat că face balet în lanul de porumb, Petre Daea a răspuns: „Tot timpul fac balet cu mintea. Să ştiţi că fac balet cu mintea tot timpul pentru că o am la mine. Nu obosesc”.

„Eu sunt ca panoul fotovoltaic. Mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi. Aşa că nu stau deloc. Funcţionez tot timpul cu gândul că îmi fac datoria faţă de misiunea pe care mi-au încredinţat-o, prin decizie politică, prin decizie administrativă, prin orice. În momentul când te-ai aşezat pe scaunul răspunderii ministeriale să ştii că eşti responsabil pentru tot, iar tu eşti primul lucrător în minister şi nu altceva”, a spus Petre Daea, potrivit digi24.ro.

Parteneri