Dăncilă: Acest vot ne onorează, dar ne și responsabilizează

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale a susținut, duminică seară, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, o declarație de presă.

„Mulțumesc în mod special președinților PSD din județe, vreau să le mulțumesc simpatizanților noștri, militanților noștri și tuturor celor care astăzi ne-au acordat încrederea. Acest vot ne onorează, dar ne și responsabilizează. Vreau să mulțumesc primarilor, care au fost foarte implicați și care au pus mult suflet în acest rezultat. Conform exit poll-ului, suntem în turul II, vreau să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale, pentru a avea un rezultat exact mâine. Mulțumesc tuturor celor care au votat cu inima. Am arătat că suntem alături de români și sperăm ca în următoarele două săptămâni cât mai mulți români să ni se alăture. Chiar cei care acum au avut o altă alternativă, cei care au acordat votul altor candidați, sper să vină alături de noi și sper ca împreună să câștigăm alegerile prezidențiale.

Votul dat astăzi arată încrederea acordată, votul dat astăzi ne ajută să ne continuăm campania electorală, o campanie electorală în care vom veni în fața românilor atât cu ceea ce am realizat, dar mai ales ce vrem să facem pentru ei când vom câștiga alegerile prezidențiale.

Distribuie prietenilor

Lupta noastră nu este împotriva unui partid politic, nu vrem să eliminăm niciun partid politic, pentru că așa este democrația. Fiecare partid politic trebuie să își spună punctul de vedere. Lupta noastră va fi ca și până acum, pentru români, pentru România, pentru echilibru și consens, pentru unitate, pentru reprezentarea cu demnitate a Românei atât în plan intern, cât și în plan extern.
Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul următor al alegerilor prezidențiale, un vot care să fie dat, așa cum am spus, cu inima”, a spus Dăncilă.

AMPress