A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dăncilă vorbeşte, dar nu spune tot: Am fost izolată în guvern. Nu am avut voie să fac nimic

1 185

În cadrul CEX-ului PSD de marți, între Paul Stănescu și Viorica Dăncilă a existat un schimb tensionat de replici, Stănescu spunând că nu crede în șansele premierului Dăncilă de a intra în turul doi al prezidențialelor.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Am greșit că am votat un candidat. Nu mai putem negocia. E foarte importantă forța de negociere cu ALDE și Pro România. Toți de la ALDE au spus că dacă mergem separat ies de la guvernare. Eu cred că nu mai avem majoritate în Parlament. Ponta vrea un dezastru de la noi pentru că e în beneficiul lui. Ponta își va juca rolul. Uitați ca e posibil să mai plece și alții de la noi și noi spunem că îi vrem la guvernare. PSD a pierdut alegeri prezidențiale cu Adrian Năstase și Victor Ponta care candidau din pozția de președinte, și atunci ne puneam problema să câștigăm, nu să intrăm în turul al doilea. Important pentru noi e partidul, nu persoanele, și că ne spune doamna Dăncilă că își dă demisia dacă pierde. Să ne răspundeți la întrebarea cu cine facem majoritate în Parlament ca să rămânem la guvernare”, a spus Stănescu, potrivit Digi24.ro.

„Pe mine mă interesează să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu nu am vrut funcția de premier. Am fost izolată la Palatul Victoria. M-am dus în teritoriu cu Eugen Teodorovici. Liviu Dragnea cu Codrin Ștefănescu le-au dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi. S-a vorbit în ședință despre ieșirea de la guvernare, dar ce vrem? Vrem ca acest partid să se ridice? Voi ajuta fiecare coleg care are nevoie de sprijin. Avem nevoie de o majoritate parlamentară și vreau să fie cât mai solidă. Partidul acesta nu poate fi șantajat că se supără unul și își ia jucăriile cum a facut Șerban Nicolae. Ponta avea 31% când a plecat în campanie și Iohannis avea 15%. Cine a câștigat? Iohannis! Depinde doar de noi. Spui, Paul, că sondajele. Dar uite cum stătea Iohannis. În momentul în care spui că comanda partidului e în altă parte creezi prejudicii. În momentul în care spui că comanda partidului e în altă parte îmi rănești un sentiment.
Aici putem spune orice dar dacă ieșim în afara partidului și atacăm partidul și președintele nu e ok. Ce vrei mai mult? Încercăm să ne ridicăm. Am pornit de la o situație dificilă. Ne-am omorât noi între noi cu orgoliile noastre în perioada asta. Eu sper ca pentru partid să te implici în această campanie.
Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că  am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv”, a spus Dăncilă, conform sursei citate.

loading...
Citește și
1 Comentariu
 1. Valter COJMAN spune

  Si vrea sa o credem?
  Un episod important spune tot:
  I sa cerut sa faca restructurarea guvernului prin reducerea numarului de ministrii…
  Daca era izolata si nu avea voie sa faca altceva decat ceea ce spunea Dragnea, atunci ar fi facut restructurarea si nu putea sa se impotriveasca, asa cum a facut-o.
  IMBECILA ne crede PROSTI?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More