A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dăncilă cere demisia lui Ciolacu: Este jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru PSD

3 252

 

Fostul prim-ministru şi lider al PSD, Viorica Dăncilă, cere demisia lui Marcel Ciolacu, „pentru modul rușinos în care a umilit românii”, referindu-se la adoptarea tacită a proiectului autonomiei Ţinutului Secuiesc.

„Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu„, spune Dăncilă.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Redăm mesajul Vioricăi Dăncilă, publicat miercuri, pe pagina de facebook:

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu.
Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi.
Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”

AMPress

loading...
3 Comentarii
  1. Cornelia spune

    Ceea ce este ingrijorator este ca atatia membrii PSD se uita blegiti cum miauna stins Ciolacu la Iohannis care isi joaca scenetele, „isteric si nervos”! De ce atat de multi membri suporta sa ii reprezinte o momaie care scanceste atunci cand ar trebui sa se exprime hotarat foarte clar si combativ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult