• Home
  • Știri
  • Dăncilă: Fostul premier interimar Paul Stănescu ar trebui să fie audiat în dosarul 10 august

Dăncilă: Fostul premier interimar Paul Stănescu ar trebui să fie audiat în dosarul 10 august

dancila la ploiesti 1

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă reacționează la declarațiile procurorului general Gabriela Scutea cu privire la o posibilă audiere în dosarul 10 August.
Ea susține că nu ar avea nicio responsabilitate în evenimentele de la 10 august întrucât se afla în concediu la acea dată, iar premierul interimar era Paul Stănescu.

„În primul rând, pe 10 august eram în concediu de odihnă și premier interimar era domnul Paul Stănescu. Dacă nu se instrumentează din punct de vedere politic, ci pentru aflarea adevărului, doamna procuror general ar trebui să-l cheme la audieri pe premierul interimar din acea perioadă”, a declarat fostul prim-ministru la Antena 3, potrivit b1tv.ro.

„Sunt anumite lucruri care conduc în această direcție. În primul rând faptul că pentru prima dată președintele a contestat plecarea mea în concediu înainte de 10 august, lucru pe care nu l-a făcut înainte. Al doilea lucru care conduce către această interpretare este faptul că deși eram în concediu, deși era un premier interimar, toți vor să lege 10 august de Viorica Dăncilă.”

Fostul premier a declarat că se va duce „categoric” în cazul în care va fi chemată la audieri: „Este datoria mea. Dar acest lucru va însemna că politicul este mai important decât aflarea adevărului”.

Parteneri