• Home
  • Prima
  • Dăncilă: „Niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu îi fie frică că îi va fi tăiată alocaţia copilului, nicio familie …”

Dăncilă: „Niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu îi fie frică că îi va fi tăiată alocaţia copilului, nicio familie …”

viorica dancila bec 0 1

Președintele PSD Viorica Dăncilă şi-a depus, joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

„Vreau să le mulţumesc celor 1.436.836 de cetăţeni care au semnat pentru candidatura mea pentru alegerile prezidenţiale. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din întreaga ţară care s-au mobilizat pentru strângerea de semnături. (…) Pentru mine este important ce se întâmplă cu femeile din această ţară, cu copiii, bunicii şi părinţii noştri. Îmi iubesc ţara şi o reprezint cu demnitate de fiecare dată.

(…) Voi fi un preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel că niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului, nicio familie din această ţară să nu mai aibă frică că va veni un guvern care să ia măsuri de austeritate împotriva românilor”, a spus Viorica Dăncilă, după depunerea candidaturii, la sediul BEC.

Cristina Matei, AMPress

Parteneri