• Home
  • Prima
  • Delegaţia Comisiei de la Veneţia se întâlneşte cu reprezentanţii Parlamentului. Iordache: Ei nu sunt Dumnezei

Delegaţia Comisiei de la Veneţia se întâlneşte cu reprezentanţii Parlamentului. Iordache: Ei nu sunt Dumnezei

iordache patru 1

Delegaţia Comisiei de la Veneţia se va întâlni joi cu reprezentanţii Parlamentului, discuţiile urmând să vizeze modificarea legilor Justiţiei.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat că experţii Comisiei de la Veneţia „nu sunt Dumnezei”, România fiind ţară suverană, iar experţii neputând să spună Parlamentului cum să legifereze în acord cu Legea fundamentală.

„Punctul meu de vedere va fi aşa: ei nu sunt Dumnezei. Vin să se informeze, vin să facă anumite recomandări, dar România până la urmă este stat suveran. Până la urmă nişte experţi de oriunde în lume, că ştiu de unde vin, ce poate să îi spună Parlamentului României? Să se oprească din legiferare? Poate să îmi spună mie cineva că nu pot legifera în concordanţă cu Constituţia României?”, a afirmat Florin Iordache, miercuri seară la Realitatea TV, porivit Mediafax.

Acesta a adăugat că delegaţia Comisiei de la Veneţia va discuta cu reprezentanţi ai Parlamentului despre ordonanţele de urgenţă care au modificat legile justiţiei, pentru că PNL, USR şi Klaus Iohannis a transmis că se întâmplă „grozăvii” cu legile justiţiei.

Parteneri